λοιπόν.....ο απολογισμός:
μετά από 4 αιμοδοσίες έχουμε συγκεντρώσει το μοναδικό-φανταστικό-εξωφρενικό νούμερο των 22 φιαλων (4 στην 1η αιμοδοσία, 7 στη 2η και 5 στην 3η, 2 στην 4η και 4 στην 5η)!!!
έχουν δοθεί και 3-4 φιάλες αν δεν κάνω λάθος σε περιστατικό οικογενείας μέλους που τις χρειάστηκε
νομίζω μας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!!!
τι λέτε κι εσείς??
και αν διακρίνετε μια ειρωνεία στα γραφόμενά μου.....είναι γιατί όντως ειρωνεύομαι!!!
προσωπικά θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ τη στάση μας -ή καλύτερα ΣΑΣ- απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όσο η αιμοδοσία!!
εννοείται ότι εξαιρούνται τα άτομα που πραγματικά δεν μπορούσαν ή δεν μπορούν γενικά να δώσουν αίμα!
μόνο για τις συναντήσεις, τις εκδρομές και τις πληροφορίες (με τις οποίες το παίζετε και έξυπνοι μετά κάποιοι) το θυμάστε το φόρουμ!
που είστε τώρα όλοι εσείς???
και να πω οτι είναι ένα ζήτημα που δεν σας αφορά.......μηχανές καβαλάμε γ@μώ την τρέλα μου και ξέρουμε όλοι τι σημαίνει αυτό!!!
και το γράφουμε πάντα -για να μην πει κάποιος ότι δεν τον βολεύει π.χ. η Δευτέρα που κανονίζουμε εμείς- ότι ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ! αναλυτικές οδηγίες υπάρχουν στο αρχικό πόστ!
εγώ ένα πράγμα θα πω και θα το αφήσω εδώ και ο καθένας ας κάνει την προσωπική του κριτική: εύχομαι πραγματικά να μην μας χρειαστούν ποτέ αυτές οι φιάλες!