Τo φόρουμ tmaxclub.gr δημιουργήθηκε με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων, πληροφοριών και γνώσεων. Επιθυμούμε να εκφράζετε ελεύθερα την γνώμη σας, ακόμη κι αν είναι διαφορετική. Όλοι έχουν το δικαίωμα γνώμης, ανεξαρτήτως της ηλικίας τους και των "πτυχίων" τους. Σίγουρα κάθε μέλος έχει τον προσωπικό του τρόπο σκέψης και έκφρασης και εμείς θα σεβαστούμε και θα προστατέψουμε τη μοναδικότητα του καθενός.

 

Γνωρίζουμε όμως ότι πολλές και διαφορετικές απόψεις φέρνουν αναπόφευκτα συγκρούσεις, διαφωνίες, παρεξηγήσεις. Γι' αυτό οι ομάδες Διαχείρισης και Συντονισμού δημιούργησαν τους κανόνες που διέπουν το tmaxclub.gr, ώστε να διασφαλιστεί η ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων στo φόρουμ. Η εγγραφή και η συμμετοχή σας εδώ σημαίνει την πλήρη αποδοχή αυτών των κανόνων καλής λειτουργίας.

 

Οποιαδήποτε δημοσίευση δεν πληρεί τους παρακάτω κανόνες, μπορεί να διαγράφεται χωρίς προειδοποίηση. Εάν οποιοδήποτε μέλος συνεχίζει κατ' επανάληψη να μην τηρεί τους κανόνες, θα μπλοκάρεται αρχικά ο λογαριασμός του και σε περίπτωση μη συμμόρφωσης θα διαγράφεται οριστικά. Οι συντονιστές (moderators) έχουν την ευθύνη για την εύρυθμη λειτουργία του φόρουμ και είναι στη διάθεσή σας για όποιο πρόβλημα παρουσιαστεί. Μην ξεχνάτε ότι είναι μέλη του forum, όπως όλοι, και προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

 

Παρακαλούμε κάθε μέλος, πριν την εγγραφή του, να τους διαβάσει προσεκτικά. Σας υπενθυμίζουμε ότι η κατανόηση και αποδοχή τους αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή σας στο tmaxclub.gr.

 

 

1. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις εμπορικών ιστοσελίδων, εταιρειών ή προϊόντων στις υπογραφές και στις δημοσιεύσεις σας. Αν θέλετε να διαφημιστείτε, επικοινωνήστε πρώτα με τους διαχειριστές στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δημοσιεύσεις με έμμεση ή άμεση διαφημιστική "διάθεση" σχετικά με προϊόντα και υπηρεσίες οποιασδήποτε μορφής, θα διαγράφονται.

 

2. Μιλάμε πάντα ευγενικά και φροντίζουμε ώστε να μην δημιουργείται κακή ή εχθρική ατμόσφαιρα στο forum. Απαγορεύεται η χρήση επιθετικών, ειρωνικών, φανατικών και υβριστικών εκφράσεων. Σεβαστείτε όλα τα μέλη ακόμη κι αν διαφωνείτε.

Δεν προσβάλλουμε, παρενοχλούμε, υποβιβάζουμε ή απειλούμε με οποιονδήποτε τρόπο άλλα μέλη.

 

3. Xρησιμοποιούμε μόνο ελληνικούς χαρακτήρες με πεζά γράμματα. Δεν επιτρέπεται η χρήση σε ολόκληρο το κείμενο κεφαλαίων χαρακτήρων ,καθώς επίσης και τονισμένων χαρακτήρων (bold),παρά μόνο αν θέλουμε να τονίσουμε κάποιες λέξεις ως σημαντικές. Τα Greeklish απαγορεύονται!

 

4. Πριν ανοίξετε οποιοδήποτε θέμα για να ρωτήσετε κάτι, ελέγξτε πρώτα το φόρουμ. Πολύ πιθανόν η απάντηση στην ερώτησή σας να υπάρχει ήδη σε παλαιότερο ερώτημα από άλλο μέλος.

 

5. Να περιγράφετε αναλυτικά το πρόβλημα που σας απασχολεί, ώστε να διευκολύνετε και τους υπόλοιπους στην κατανόησή του. Αντίστοιχα, όταν απαντούμε σε ένα θέμα φροντίζουμε να είμαστε σαφείς, αναλυτικοί και σίγουροι για αυτό που γράφουμε.

  Ασαφείς, ατεκμηρίωτες και άνευ ουσίας απαντήσεις, θα διαγράφονται.

 

6. Το φόρουμ είναι χωρισμένο σε κατηγορίες θεμάτων. Η θεματολογία της κάθε κατηγορίας πρέπει να τηρείται απαρέκκλιτα. Απαντήσεις που δεν έχουν σχέση με το θέμα, θα διαγράφονται και μπορεί να οδηγήσουν και σε προειδοποίηση του χρήστη.

 

7. Δεν κάνουμε posts χωρίς λόγο ή αν δεν έχουμε κάτι σοβαρό να πούμε. Η καλοπροαίρετη κριτική και το χιούμορ είναι πάντα ευπρόσδεκτα, μιας και προάγουν το καλό και φιλόξενο κλίμα του tmaxclub.gr.

 

8. Απαγορεύεται η δημοσιοποίηση στο φόρουμ προσωπικών δεδομένων τρίτων (όπως το τηλέφωνο, διεύθυνση e-mail ή ταχυδρομική διεύθυνση) χωρίς την έγκρισή τους.

 

9. Ο τρόπος αντιμετώπισης οποιασδήποτε παράβασης των κανόνων του φόρουμ, είναι πάντα στη διακριτική ευχέρεια των συντονιστών του και εξαρτάται από τη βαρύτητα του παραπτώματος.

 

10. Αν κάποιος έχει αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των συντονιστών και θεωρεί ότι έχει αδικηθεί από αυτούς ή κάποιο άλλο μέλος, μπορεί να απευθυνθεί στον διαχειριστή είτε με προσωπικό μήνυμα, είτε με e-mail στη διεύθυνση  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και όχι δημόσια.

 

11. Κάθε χρήστης έχει δικαίωμα να τροποποιήσει - διαγράψει μια δημοσίευσή του για τα επόμενα πέντε (5) λεπτά από τη στιγμή δημιουργίας της. Μετά το πέρας των 5 λεπτών θα πρέπει να απευθυνθεί σε κάποιον συντονιστή για να γίνει οποιαδήποτε αλλαγή. Κανένας χρήστης δεν εχει το δικαίωμα να διαγράψει τον λογαριασμό ή τα ποστ του στο φόρουμ.

 

12. Το Tmaxclub.gr, λόγω της εξειδίκευσής του με το mega scooter της Yamaha, διατηρεί το δικαίωμα να διοργανώνει κάποιες δραστηριότες (εκδρομές, εκδηλώσεις κ.λ.π.) στις οποίες θα μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοχοι ΤΜΑΧ.

Αυτό διευκρινίζεται προς αποφυγή παρεξηγήσεων με μέλη τα οποία δεν έχουν πλέον ή δεν έχουν ακόμη ή δεν είχαν ποτέ στην κατοχή τους TMAX.

 

Ανάλογα με τον αριθμό δημοσιεύσεων που έχει ο κάθε χρήστης, λαμβάνει και το αντίστοιχο "αξίωμα".

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα "αξιώματα" που υπάρχουν και σε πόσες δημοσιεύσεις αντιστοιχούν.