River έγραψε:
apostolosb έγραψε:
Γιώργο μου Μέτσοβο λογικά θα είμαστε αργά το βραδάκι οπότε θα είναι δύσκολη η συνάντηση.
Η διαδρομή που έχω ετοιμάσει είναι Τρίκαλα-Γρεβενά-Σαμαρίνα-Αγιά Παρασκευή-Κόνιτσα... λογικά κατά τις 12 θα σταματήσουμε Κόνιτσα.
Αλλά Μέτσοβο αργά βράδυ θα είμαστε γιατί μετά το Μολυβδοσκέπαστο θα κατέβουμε μέχρι Σούλι.
Ποια διαδρομή έχεις ετοιμάσει για το ΣΚ?Γιατί δεν κάνετε την διαδρομή στα Ζαγορια την Κυριακή όπου θα είναι μεγαλύτερη η μέρα ν'ανταμώσουμε κιόλας.Έχω να προτείνω όμορφη διαδρομή μέσα στη Βάλια Κάλντα και στη συνέχεια επαρχιακά μέχρι Θεσσαλονίκη.
εγώ σκεφτόμουνα να πηγαίναμε το Σάββατο Ζαγοροχώρια και την Κυριακή Μέτσοβο γιατί είναι και στο δρόμο μας επιστρέφοντας, αλλά το συζητάμε να το κάνουμε κι έτσι όπως λες για να βρεθούμε!
Οκ!Οπότε ετοίμασε το πρόγραμμα που θ'ακολουθήσετε και μιλάμε μετά.Και μια συμβουλή μην είστε όλη την ωρα Εγνατία έχει πολύ όμορφα επαρχιακά κομμάτια κι εκείνη την περίοδο τα χρώματα θα είναι όπως πρέπει για τους φωτογράφους της παρέας.
Αν πάτε Σαββατο Ζαγοροχώρια βγείτε από την Ενγατία στα Γρεβενά κι ακολουθήστε το κομμάτι από Ζάκα μέχρι Πάπιγκο.Είναι όμορφο το κομμάτι.