River έγραψε:
σκοπός είναι να πάμε μια εκδρομή και να ευχαριστηθούμε.....δε λέει να είμαστε με το άγχος ότι θα βρέξει, ειδικά στη διαδρομή που πάμε να κάνουμε αύριο!
οπότε, αν δε μας κάνει τα κέφια ο καιρός, πάμε την άλλη Κυριακή
Ξέρεις πόσο πολύ θελω να πραγματοποιηθεί η εκδρομή, ταπαμε και στο τηλέφωνο, απλά ως γηραιότερος και ίσως απο την εμπειρία μου στους δρόμους της περιοχής (θα σας πώ στην εκδρομή περί αυτού), σκέφτηκα μολις τώρα, κάποιες παραμέτρους που ίσως θα έπρεπε να τη λάβει υπόψιν της η συντονιστική επιτροπή, για την οριστική της απόφαση όσον αφορά την πραγματοποίηση ή οχι της εκδρομής...
Οι δρόμοι είναι ορεινοί με κλειστές στροφές με ανήλια σημεία τα οποία θα είναι βρεγμένα είτε απο νερό είτε απο υγρασία..
Αυτά τα σημεία θα ειναι σίγουρα παγίδες εάν λίγο ξεφύγεις απο την πολύ προσεκτική οδήγηση που πρέπει να κάνεις και δεν χωράει μαγκιές εκεί.. και επίσης θα συναντήσουμε σημεία επικίνδυνα που θα έχουν μείνει υπολείμματα φύλων που δεν θα έχουν στεγνώσει.. και τέλος είναι βουνό με διαφορετική συμπεριφορά του καιρού απο οτι στον κάμπο...
Υ. Γ. Τα γραφόμενά μου δεν είναι για να επηρεάσω την απόφαση για την ακύρωση της εκδρομής αλλά για να τα διαβάσουν οι φίλοι που θα ακολουθήσουν ώστε να έχουν το νού τους και να προσέχουν ιδιαίτερα .... Μέρος της διαδρομής που θα κάνουμε την έχω κάνει πάνω απο 500 φορές απο ηλικίας 7 ετών και απο τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου.