Μπράβο τmaξάδες & μη, για την πολύ ωραία εκδρομή που οργανώνεται με προορισμό την πατρίδα μου .
Αν μου επιτρέπεται να σας δώσω μερικές χρήσιμες πληροφορίες
σχετικά με το πως να κερδίσετε χρόνο & να απολαύσετε ωραία πράγματα στην σύντομη εκδρομή σας .
Καταρχήν βάλτε ζεστά ρούχα εσωτερικά (κολάν - φλις κτλπ) γιατί το Πήλιο δεν χαμπαριάζει & ξυρίζει κυριολεκτικά .
Με την άφιξή σας , (πρώτα ο Θεός), αφήστε συμπράκαλα & κατηφορίστε στο κέντρο της πόλης γιατί πέρα από την θέα δεν παίζει τίποτα άλλο στην όμορφη (Πορταριά-Μακρυνίτσα).
Στην παραλία του Βόλου για τους λάτρεις της φράπας κορυφαία η καφετέρια Μινέρβα με ιδιαιτερότητα ΚΑΙ στην (πάστα φούρνου έτσι ζητήστε την) την έχει διαφημίσει & ο Παρλιάρος .(Θα με θυμηθείτε)!
Μόλις πιάσει 21:00-22:00 ανεβείτε στο τσιπουράδικο Μπόκος (Ν.Ιωνία στην οδό Μαιάνδρου) μην σας παραμυθιάσουν είναι μακρά TOP & απολαύστε όλα τα καλά της θάλασσας συνοδεία με 25αράκι τσίπουρο (όχι χύμα)! Τιμές με κανά 10άρικο μέγιστο το άτομο . Υ.Σ τα extra αν τα παραγγείλετε έχουν τιμές ταβέρνας δεν το συνιστώ !πχ Είστε 10 άτομα & παραγγέλνετε 25 άρια αντίστοιχα 10, θα σας φέρει περίπου 15 μεζέδες σύν
Αν μπορείτε να οδηγήσετε (
) κατηφορίστε πάλι προς το κέντρο , & στην περιοχή του Αγ Νικολάου έχει τα πιο in μπαράκια για ποτάκι . Τα club του Βόλου είναι στην περιοχή (παλιά) στην αρχή του λιμανιού & ντάξει χμμμ
Την επομένη , πρωινό καφεδάκι πλην του Hotel , στην πλατεία της Μακρυνίτσας , από εκεί που θα είστε με τα πόδια 150μ .Τιμές χμμ ο Ελληνικός στα 2.50 ευρώ & αξίζει από τα παραδοσιακά μαγαζιά που έχει να αγοράσετε για το σπίτι γλυκό του κουταλιού (κεράσι - κάστανο) δεν παίζετε παίδες
Αποχαιρετήστε το Πήλιο και κατηφορίστε στον Βόλο για να απολαύστε βολτίτσα πέρα ως πέρα την παραλία του Βόλου. Καλά είναι να παρκάρεται στον Αγ Κωνσταντίνο (φαίνεται) γιατί στην αρχή είναι ελεγχόμενο (πληρωμή) αλλά δεν έχει & πολύ χώρο για να παρκάρεται τα όμορφα εργαλεία σας & να τα θαυμάσει ο κόσμος .
Ευχαριστώ πολύ για το χώρο που μου δόθηκε να σας πω μερικά πράγματα , με το καλό να πάτε , με το καλό να έρθετε
και να ξέρετε πως αν & μη κάτοχος εδώ & καιρό tmax , σας θαυμάζω & σας καμαρώνω τρελά αγόρια και εδώ , αλλά & στην Σαλόνικα που κυκλοφοράτε μου τραβάτε το βλέμα ....
Να περνάτε καλά & να έχετε όλοι την υγεία σας