Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Το καθημερινό μας στέκι 2017

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 18:13 #361

• Dr.masas
  • Το Άβαταρ του/της Dr.masas
  • User is blocked
  • Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
tmax 530 έγραψε:
Καλό απόγευμα σε όλους...
Καλησπέρα πολυ!Καλησπερα σε όλους!
Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 19:18 #362

• tmax 530
  • Το Άβαταρ του/της tmax 530
  • God Tmaxista
Καλησπέρα Πασχάλη...

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 20:18 #363

• maximos
  • Το Άβαταρ του/της maximos
  • Συντονιστής
Καλησπέρα σας!

via tapatalk
Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly!

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 20:18 #364

• maximos
  • Το Άβαταρ του/της maximos
  • Συντονιστής
Αντε σε λίγο κλεινουμε

via tapatalk
Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly!

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 20:25 #365

• tmax 530
  • Το Άβαταρ του/της tmax 530
  • God Tmaxista
Αντε ρε Γιάννη πάνε να ξεκουραστείς...

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 21:13 #366

• Dr.masas
  • User is blocked
  • Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
maximos έγραψε:
Αντε σε λίγο κλεινουμε

via tapatalk
Καλη ξεκουραση φιλε μού!!

Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 21:52 #367

• River
  • Το Άβαταρ του/της River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
Νταξει τι να πω....ειμαστε τελειως για τον π@@τσ@ πολη και κατ' επεκταση φυσικα κρατος......
Παραλυσανε τα παντα σημερα! Λες και ηρθε η εποχη των παγετωνων!
Δρομοι παγοδρομια...ο αλλος ο παπαρας που εχουμε για δημαρχο λεει οτι τα εκχιονιστικα και οι υδροφορες παγωσαν....και φαε μαλακα πολιτη εσυ ολη την π@@τσα!!
Ελεος πραγματικα!
Μαρτυρησαμε ολη μερα με αποστασεις 3-4 χλμ να θελουν 2 και 3 ωρες για να διανυθουν!
Εικονες δρομων λες και περασε κανας χιονιας εβδομαδων!
Πραγματικα ειναι απο τις φορες που ντρεπομαι που ειμαι πολιτης αυτου του μπουρδελου που λεγεται ελληνικο κρατος.....
Και ακομα σπιτι δεν εχω παει...περιμενω να σχολασει η γυναικα μου στις 12 για να γυρισουμε...αν καταφερουμε να γυρίσουμε.....γιατι αν γυρνουσα Ρυσιο το απογευμα δεν ηξερα αν θα μπορεσω το βραδυ να κατεβω να την παρω....
Α στα διαλα ολοι οι μαλακες!
Αυτα!

Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 21:59 #368

• Dr.masas
  • User is blocked
  • Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
River έγραψε:
Νταξει τι να πω....ειμαστε τελειως για τον π@@τσ@ πολη και κατ' επεκταση φυσικα κρατος......
Παραλυσανε τα παντα σημερα! Λες και ηρθε η εποχη των παγετωνων!
Δρομοι παγοδρομια...ο αλλος ο παπαρας που εχουμε για δημαρχο λεει οτι τα εκχιονιστικα και οι υδροφορες παγωσαν....και φαε μαλακα πολιτη εσυ ολη την π@@τσα!!
Ελεος πραγματικα!
Μαρτυρησαμε ολη μερα με αποστασεις 3-4 χλμ να θελουν 2 και 3 ωρες για να διανυθουν!
Εικονες δρομων λες και περασε κανας χιονιας εβδομαδων!
Πραγματικα ειναι απο τις φορες που ντρεπομαι που ειμαι πολιτης αυτου του μπουρδελου που λεγεται ελληνικο κρατος.....
Και ακομα σπιτι δεν εχω παει...περιμενω να σχολασει η γυναικα μου στις 12 για να γυρισουμε...αν καταφερουμε να γυρίσουμε.....γιατι αν γυρνουσα Ρυσιο το απογευμα δεν ηξερα αν θα μπορεσω το βραδυ να κατεβω να την παρω....
Α στα διαλα ολοι οι μαλακες!
Αυτα!
Χαχαχαχα τα ειπες ολα Γιωργο!!
Δυστηχως πρεει να καταλαβεις οτι ζουμε στο Ελλαδισταν...
Καλη υπομονη φιλος!
Τελευταία διόρθωση: 10/01/2017 22:01 από Dr.masas.

Το καθημερινό μας στέκι 2017 10/01/2017 22:11 #369

• River
  • Το Άβαταρ του/της River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
Οχι φιλε Πασχάλη δεν εχω να καταλαβω τιποτα εγω...οταν μας γ@μ@νε στους φορους και εμεις τους πληρωνουμε, εχω καθε δικαιωμα και απαιτηση να υπαρχει κρατικος μηχανισμος ο οποιος να λειτουργει προς οφελος των πολιτων οπως γινεται σε ολες τις πολιτισμενες χωρες! Και αυτο δεν εχει να κανει ουτε με την κριση ουτε με τπτ αλλο! Μετα βγαινουν στις ειδησεις και λενε γιατι φευγουν τοσοι Ελληνες στο εξωτερικό....τι γιατι φευγουν ρε μαλακες??? Φευγουν γιατι σηχαθηκαν να τους βλεπετε μονο σαν κουμπαραδες και να τους γ@μ@τε κι απο πανω!
Κι εγω αμα μπορουσα θα εφευγα χωρις δευτερη σκεψη!
Και οποτε ακουω για ενδοξη ελληνικη ιστορια κλπ, απλα γελαω.....και αυτοι οι ηρωες που εφτιαξαν αυτη την ενδοξη ιστορια, αν μας βλεπουν απο καπου σιγουρα θα κλαινε με την καταντια μας!
Καλη και φυσικα σεβαστη η ιστορια μας, αλλα εμεις ζουμε σημερα! Να τη χεσω λοιπον τη σημερινη Ελλαδα!

Το καθημερινό μας στέκι 2017 11/01/2017 00:33 #370

• Dr.masas
  • User is blocked
  • Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ
River έγραψε:
Οχι φιλε Πασχάλη δεν εχω να καταλαβω τιποτα εγω...οταν μας γ@μ@νε στους φορους και εμεις τους πληρωνουμε, εχω καθε δικαιωμα και απαιτηση να υπαρχει κρατικος μηχανισμος ο οποιος να λειτουργει προς οφελος των πολιτων οπως γινεται σε ολες τις πολιτισμενες χωρες! Και αυτο δεν εχει να κανει ουτε με την κριση ουτε με τπτ αλλο! Μετα βγαινουν στις ειδησεις και λενε γιατι φευγουν τοσοι Ελληνες στο εξωτερικό....τι γιατι φευγουν ρε μαλακες??? Φευγουν γιατι σηχαθηκαν να τους βλεπετε μονο σαν κουμπαραδες και να τους γ@μ@τε κι απο πανω!
Κι εγω αμα μπορουσα θα εφευγα χωρις δευτερη σκεψη!
Και οποτε ακουω για ενδοξη ελληνικη ιστορια κλπ, απλα γελαω.....και αυτοι οι ηρωες που εφτιαξαν αυτη την ενδοξη ιστορια, αν μας βλεπουν απο καπου σιγουρα θα κλαινε με την καταντια μας!
Καλη και φυσικα σεβαστη η ιστορια μας, αλλα εμεις ζουμε σημερα! Να τη χεσω λοιπον τη σημερινη Ελλαδα!

Γιωργο οι αρχαίο ελληνες...Ναι αυτοί που τριζουν τα κοκαλα τους τωρα,που αφησαν ολο αυτον το οικοδομημα που λεγεται "πολιτισμος" και περιφανευομαστε ολοι γιαυτο!!!που ειχαν ηθική,αρχες,και λογο!τι κρατησαμε απο αυτους?τιποτα!!αυτοι απλα εμειναν στην ιστορια ως οι ανθρωποι που δημιουργησαν τον πολιτισμο και εμεις θα μεινουμε στην ιστορια ώς "οι μαλακες που τα κατεστρεψαν ολα".
Προσωπικα θα διαφωνήσω με το να φυγουμε απο τη χωρα,γιατι εαν φυγουμε κι εμεις τοτε θα διαλυθει η χωρα που λεγεται Ελλάδα!
Συμφωνω οτι μας πηδανε πατοκωρφα αλλα δεν κανει κανενας μας τίποτα για να αλλαξουν τα πράγματα και πρωτο βαζω τον εαυτο μου!!Πρεπει να καταλαβουμε οτι το κρατος είμαστε εμεις!!Εαν εμεις δε θελαμε δε θα υπηρχαν ολα αυτα τα κορακια που μας κατατρωνε!
Δυστυχως ομως φιλε μου ολοι λειτουργουν κατα το δοκούν!
Καλο ξημέρωμα να έχουμε.

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 11/01/2017 08:20 #371

• mike_mavris
  • Το Άβαταρ του/της mike_mavris
  • God Tmaxista
  • 2003
Καλημερες!!! Τιποτα δεν προκειται να αλαξει στην κωλοκατασταση που ζουμε προς το καλυτερο... για χειροτερα πολυ πιθανο κανενας δεν εχει ουτε την δυναμη ουτε την ορεξη να κανει κατι για να αλαξει το τοπιο ολοι περιμενουν οτι θα τους σωσει κατι(σωρας) χααχαχ
Οι ρωσοι και πολλοι αλλοι σωτηρες... και πλεον εκει που φτασαμε που δεν παραγουμε τιποτα κανουμε τις κοτες ακομα και αυτοι που θελουν να αλαξει κατι... πουλησαν τα παντα ιδιωτικοποιηση το λενε ρε ξεκολα.... και χαιρεσαι που μας λενε ευρωπαιους....
Και επειδη το φορουμ ειναι για να ξεχνιομαστε απο ολα αυτα ενα θα πω .. εκτος απο το τμαξ οπλαρα μου...χαχαχα εχω και το δικανο για τις δυσκολες στιγμες....χαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία διόρθωση: 11/01/2017 08:21 από mike_mavris.

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2017 11/01/2017 08:32 #372

• paradeisopoylos
  • Το Άβαταρ του/της paradeisopoylos
  • Tuner Tmaxista
Βροχερές καλημέρες.

Το καθημερινό μας στέκι 2017 11/01/2017 09:06 #373

• dinoszz
  • Το Άβαταρ του/της dinoszz
  • Baby Tmaxista
  • Βαλάντης