Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Το καθημερινό μας στέκι!

Καλημέρα 11/06/2013 13:07 #10726

• miltos
  • Το Άβαταρ του/της miltos
  • Tuner Tmaxista
River μια βοήθεια στη φωτο θα ήθελα φίλε να την γυρίσω!
Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Καλημέρα 11/06/2013 13:08 #10727

• patozas
  • Το Άβαταρ του/της patozas
  • Baby Tmaxista
  • 2005
τωρα να δουμε που ερχεται κ η ωρα για την εκαθαριση της εφοριας.....
I don't ride a bike to add days to my life..... I ride a bike to add life to my days ...!!!!

Καλημέρα 11/06/2013 13:16 #10728

• χρηστος-530
  • Το Άβαταρ του/της χρηστος-530
  • Adult Tmaxista
θα μας ξεβρακωσουνε εντελως!!!!!

Καλημέρα 11/06/2013 13:16 #10729

• miltos
  • Το Άβαταρ του/της miltos
  • Tuner Tmaxista
respect river!

Καλημέρα 11/06/2013 13:19 #10730

• patozas
  • Baby Tmaxista
  • 2005
χρηστος 530 έγραψε:
θα μας ξεβρακωσουνε εντελως!!!!!

ηδη το κανουμε με τον Φ.Μ.Υ καθε μηνα στο μισθο.....παει το 150αρι...!!!!
I don't ride a bike to add days to my life..... I ride a bike to add life to my days ...!!!!

Καλημέρα 11/06/2013 13:25 #10731

• χρηστος-530
  • Adult Tmaxista
τωρα που στραβωσε η δουλεια με τους ρωσους θα εχουμε διαβασα και αλλα μετρα. οπως ολοι ξερουμε καλα πλεον παντα για το καλο μας!!!!

Καλημέρα 11/06/2013 13:27 #10732

• Socrates
  • Το Άβαταρ του/της Socrates
  • God Tmaxista
  • '06
Πες τε κι άλλα, πες τε κι άλλα να μη τολμήσω να πάρω ποτέ μηχανή, λίγο θέλω ακόμα να κολώσω.. Ρίχτε λάδι στη φωτιά..
Ζήσε μονάχα τη στιγμή και άσε το μετά,
ένα σωσίβιο είναι η ζωή, που ξεφουσκώνει αργά..
Τελευταία διόρθωση: 11/06/2013 13:28 από Socrates.

Καλημέρα 11/06/2013 13:29 #10733

• Anastasios
  • Το Άβαταρ του/της Anastasios
  • Master Tmaxista
  • take a risk
River έγραψε:
miltos έγραψε:
Καλησπέρα σας κύριοι!δυσκολη μέρα σημερα! crazysmoke

άστα να πάνε...γ@μώ την π@@τ@ν@ τη ΔΕΗ!!! crazysmoke crazysmoke crazysmoke

+ 362 € crazysmoke
Ε π ί τ ι μ ο ς

Καλημέρα 11/06/2013 13:34 #10734

• χρηστος-530
  • Adult Tmaxista
οχι σωκρατηηη!!!! μηηη!!!! ερχετε η αναπτιξη!!!! μονο μην ξεχασεις να βγεις στην πορτα φιλε μηπως σε προσπεραση και την χασεις. να εισαι ετοιμος να την πιασεις καλα.

Καλημέρα 11/06/2013 13:34 #10735

• River
  • Το Άβαταρ του/της River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
χρηστος 530 έγραψε:
τωρα που στραβωσε η δουλεια με τους ρωσους θα εχουμε διαβασα και αλλα μετρα. οπως ολοι ξερουμε καλα πλεον παντα για το καλο μας!!!!

κάπου διάβασα περί οριστική άρσης της προστασίας της 1η κατοικίας από πλειστηριασμό!!!

έτσι και γίνει και αυτό, τελείωσε το πανηγύρι.......ΜΕ ΟΠΛΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ π@@τ@ν@ς γιοι!!!!

Καλημέρα 11/06/2013 13:40 #10736

• χρηστος-530
  • Adult Tmaxista
πια κατοικια και για πια προστασια μιλας;;; αυτες οι λεξεις θα γινουν παρανομες πλεον. α και οσοι εχετε χρηματα στην τραπεζα... καλα ειναι να τα μαζεψεται απο εκει και προς θεου μην τα κανετε 500 ευρα αλλα μικροτερα χαρτονομησματα η χρυσο. διαβαστε και λιγο defencenet!!!! as leme kai kati gia to kalo oολων περα απο το τμαχ.

Καλημέρα 11/06/2013 13:44 #10737

• patozas
  • Baby Tmaxista
  • 2005
α και οσοι εχετε χρηματα στην τραπεζα... καλα ειναι να τα μαζεψεται απο εκει και προς θεου μην τα κανετε 500 ευρα αλλα μικροτερα χαρτονομησματα η χρυσο. διαβαστε και λιγο defencenet!!!! as leme kai kati gia to kalo oολων περα απο το τμαχ.[/quote]

σωστο αυτο,αλλα τι γινεται με μας που η μισθοδοσια περναει στην τραπεζα απευθειας.....?????οτι κ να γινει φαινονται τα εισοδηματα.....τον ηπιαμε....

Καλημέρα 11/06/2013 13:50 #10738

• χρηστος-530
  • Adult Tmaxista
την μισθοδοσια ξεχασετην . δεν γινετε τιποτα εαν ειναιθ μονο αυτη. εαν ειναι και αλλα παρτετα γιατι θα μας τα παρουνε.

Καλημέρα 11/06/2013 13:51 #10739

• Anastasios
  • Το Άβαταρ του/της Anastasios
  • Master Tmaxista
  • take a risk
patozas έγραψε:
α και οσοι εχετε χρηματα στην τραπεζα... καλα ειναι να τα μαζεψεται απο εκει και προς θεου μην τα κανετε 500 ευρα αλλα μικροτερα χαρτονομησματα η χρυσο. διαβαστε και λιγο defencenet!!!! as leme kai kati gia to kalo oολων περα απο το τμαχ.

σωστο αυτο,αλλα τι γινεται με μας που η μισθοδοσια περναει στην τραπεζα απευθειας.....?????οτι κ να γινει φαινονται τα εισοδηματα.....τον ηπιαμε....[/quote]

Παναγιώτη ανοίγεις μια μεγάλη συζήτηση που τελειωμό δεν έχει . Θα σου απαντήσω λέγοντας μόνο τι έκανα εγώ.

"Σταμάτησα να ακούω , να βλέπω , να διαβάζω , να χρησιμοποιώ (FB) , και έχει ο Θεός "
Συμβουλές για το πως να κάνω σκατά την ψυχολογία μου δεν χρειάζομαι . Τα καταφέρνω & μόνος μου theman
Ε π ί τ ι μ ο ς

Καλημέρα 11/06/2013 13:56 #10740

• patozas
  • Baby Tmaxista
  • 2005
Anastasios έγραψε:
patozas έγραψε:
α και οσοι εχετε χρηματα στην τραπεζα... καλα ειναι να τα μαζεψεται απο εκει και προς θεου μην τα κανετε 500 ευρα αλλα μικροτερα χαρτονομησματα η χρυσο. διαβαστε και λιγο defencenet!!!! as leme kai kati gia to kalo oολων περα απο το τμαχ.

σωστο αυτο,αλλα τι γινεται με μας που η μισθοδοσια περναει στην τραπεζα απευθειας.....?????οτι κ να γινει φαινονται τα εισοδηματα.....τον ηπιαμε....

Παναγιώτη ανοίγεις μια μεγάλη συζήτηση που τελειωμό δεν έχει . Θα σου απαντήσω λέγοντας μόνο τι έκανα εγώ.

"Σταμάτησα να ακούω , να βλέπω , να διαβάζω , να χρησιμοποιώ (FB) , και έχει ο Θεός "
Συμβουλές για το πως να κάνω σκατά την ψυχολογία μου δεν χρειάζομαι . Τα καταφέρνω & μόνος μου theman[/quote]

ετσι ακριβως φιλε μου,κ εγω....(εκτος απο το fb ε...??? hitthem ) απλα οταν βλεπεις κρατησεις κτλ στον μισθο,οσο κ να μην ακους ειδησεις.....