.... και όλο λέω να γράψω και πάλι κάνω πίσω . Άδραξα λοιπόν την ευκαιρία μιας και θα είστε τα γνωστά
tmaxόπουλα & όχι μόνο, στο στέκι αυτήν την στιγμή , και θα μιλάτε για τα γνωστά που σε τρίτους αν τα ακούσουν χρήζουν ιατρική παρακολούθηση . Σαν επίτιμος tmaxίστας κρέμασα τα παπούτσια όπως πολλοί θα ξέρετε , και πλέον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ξαναπαιχτεί το ίδιο έργο , μιας & άποψη μου πάντα ήταν πως όλα τα καλά πρέπει αργά ή γρήγορα να έχουν ένα όμορφο τέλος όπως & όποτε το επιθυμεί ο καθένας . Και επειδή πολύ μελό το έκανα , να ξέρετε μεγαλοσκουτεράδες πως σας παρακολουθώ πάντα , με διακριτικότητα , σας θαυμάζω , σας καμαρώνω , και σε κάποιες περιπτώσεις σας ζηλεύω που έχετε τον ίδιο ζήλο όπως όταν σας πρωτογνώρισα .... αυτά & μπαρδόν για την κατάχρηση χώρου .
Υ.Σ 1 Με εκτίμηση από τον μικρότερο tmaxίστα έως τον μεγαλύτερο
Υ.Σ 2 Μεγάλη προσοχή με τα βρωμόγκαζα σας . Το νους σας ρεμάλια

Εδώ σε θέλω καρδιά μου....που λέει κ η λατρεμένη Πάολα!!! Τασάρα.....άσε τις βλακείες περί κατάχρησης χώρου κ κοίτα να έρθεις σε καμμιά συνάντηση ρε!!! Μας λείπεις!!!! Κ όποιος πει το αντίθετο θα φάει τρελό μπαν τώρα που πήρα κ βαθμό! Άντε να έρθεις κ ας είσαι κ πεζός...εσένα αγαπήσαμε κ εξακολουθούμε ν'αγαπάμε....κ όχι το τμαξ σου! Φιλιά πολλά ρε!!!!