Johnmaximos έγραψε:
Καλησπέρα κ από μένα! Σε γενικές γραμμές πήγε καλά σήμερα, οι συμμετοχές ήταν όλα τα λ7!!! σε δυο πραγματάκια θα ήθελα να κάνω απλά μια αναφορά..
1ον. στο ότι αρκετοί από μας δεν ελέγχαμε τους καθρέπτες μας με αποτέλεσμα αρκετές φορές να εμποδίζουμε την κυκλοφορία + του ότι δεν έχουμε μάθει έναν από τους βασικούς κανόνες τις ομαδικής οδήγησης..το να σταματάμε όταν δεν βλέπουμε στους καθρέπτες μας τον πίσω συνταξιδιώτη μας..έτσι κ ο μπροστινός μας θα σταματήσει μιας κ δε θα μας δει στον καθρέπτη του κ ούτω καθεξής, ούτως ώστε να μαζευτούμε πάλι όλοι μαζί.
Πχ. σήμερα μέτα το φαγητό φύγαμε όλοι κ έμεινε πίσω ο Γρηγόρης, σταμάτησα πιο κάτω μιας κ δεν τον είδα να έρχεται κ σας έχασα, αφού είδα ότι δεν είναι στην πλατεία υπέθεσα ότι έφυγε απ'την άλλη όπως κ έγινε. Εγώ σας πρόλαβα μιας κ σας άκουγα, ο Αποστόλης με το αμάξι όμως δεν είχε την ίδια τύχη. Έφυγε πλακωμένος από εκεί που ήρθαμε μιας κ νόμιζε ότι ήμασταν μπροστά του..γύρισε μόνος του..(Πρόπερσι στην Ιταλία που το κάναμε αυτό πιστέψτε με χαθήκαμε για πάνω από 2 ώρες μέχρι να ξαναβρεθούμε..ευτυχώς που οι τελευταίοι (χωρίς gps) ξέρανε που πηγαίναμε κ το πως να φτάσουν εκεί. Το τονίζω μιας κ ετοιμαζόμαστε για εξωτερικό κ πιστέψτε με δε θα θέλατε να ζήσετε αυτή την ταλαιπώρια..
Το 2ο που θα ήθελα να πω, είναι ότι περίμενα στην έξοδο Πυλαίας που βγήκα με τον Δημήτρη, ότι θα ερχόταν τουλάχιστον ένας μαζί μας ούτως ώστε να κρατάει τα επερχόμενα οχήματα σε μια απόσταση ασφαλείας από μας...το χρειαζόμασταν πολύ παραπάνω στο σταμάτα-ξεκίνα παρά στην ευθεία..
Τελείως φιλικά έτσι ώστε οι επόμενες εξορμήσεις μας να είναι όσο το δυνατόν καλύτερες!!!
Καλα τα λες Γιαννη.Απολογουμαι που δεν εχω καθρεφτες προσωπικα αν και δεν νομιζω να δημιουργησα προβλημα.Οσο για την εξοδο στην Πυλαια επρεπε να σταματησουμε και να μιλησουμε αστραπιαια το λιγοτερο.Δεν πιστευω να μην υπηρχε ανθρωπος που να μην ηθελε να βοηθησει την κατασταση.Ακομη κι εγω.Κακη συννενοηση θα το ελεγα.Οσο για τα αλλα με τον Γρηγορη εγω νομιζα πως η βολτα ειχε αρχη και τελος με τα διακριτικά.Κατι πηγε λαθος μαλλον.