billpap46 έγραψε:
Anastasios έγραψε:
14:15 μμ σήμερα διασχίζοντας όλη την παραλιακή (Λεωφόρος Νίκης) & προέκταση έως Ποσειδώνιο με την βροχή να είναι είδη αρκετή στο οδόστρωμα και να έχει ξεπλυθεί η άσφαλτος, με χαμηλή ταχύτητα παρατήρησα το πόσο τελικά πέρα από την ποιότητα της ασφάλτου είναι κακής ποιότητας οι διαγραμμίσεις & οι φωσφοριζέ σημάνσεις στο οδόστρωμα , αφού με το που έκανα να αλλάξω λουρίδα κατεύθυνσης & πατώντας επάνω , υπήρχε μηδενική πρόσφυση . Θα έλεγα πως σαν να είναι ρε παίδες βαμμένες με λαδομπογιά ...
Για λάστιχα μην μου πείτε , γιατί είμαι οκ . Αυτά τα ολίγα έτσι απλά να έχετε το νου σας

To ΤΜΑΧ με εχει"σωσει"πολλες φορες απο χαζες σκεψεις και μπαντες λογω πλαισιου και χαμηλου κεντρου βαρους.Τις λευκες γραμμες η τις κιτρινες ειτε οδηγω παπι,ειτε vespa-jog-dio,ειτε Ηayabusa ειτε motogp μηχανακι τις αποφευγω ακομη κι αν το οδοστρωμα ειναι στεγνο.Ετσι πρεπει στο Ελλαντα!
Βασίλη - Δημήτρη έτσι απλά προς ενημέρωση & εγώ κοιτάω να τις αποφύγω , απλά σκεφτείτε ρε παιδιά πως είμαι με το tmax και πάω από Καλοχώρι - Κρήνη με κίνηση μεσημεριανή στο μέγιστο & αναγκαστικά πρέπει να παίξω με τις λωρίδες (αλλαγές) για να μην κολλάω & περιμένω . Αλλιώς από 20 λεπτά που την κάνω με καλό καιρό θα κάνω αν δεν αλλάζω κατευθύνσεις τουλάχιστον 40 λεπτά . Οπότε προσοχή μεγάλη παίδες προσοχή.
Υ.Σ Να συμπληρώσω ότι μέσα στις διαγραμμίσεις συμπεριλαμβάνω & αυτές των πεζών , που δεν γίνεται ρε παιδιά να πηδήξεις από επάνω