Αγαπητοί φίλοι...
Προβληματίστηκα για το αν θα πρέπει να γράψω ή όχι την γνώμη μου επάνω σε ένα θέμα που δεν με αφορά προσωπικά, που δεν έχω εμπλακεί και να γίνω - ίσως και πάλι -ο κακός της παρέας. Καταρχήν στενοχωρέθηκα που διάβασα τα παραπάνω και η πρόθεσής μου είναι να πω μια γνώμη ώστε στο μέλλον να μην υπάρξει ανάλογο πρόβλημα.
Θέλω επίσης να σας διαβεβαιώσω οτι δεν έχω καμία επικριτική πρόθεση για οτι γράφω, η μόνη πρόθεσής μου είναι να σας δείξω οτι η κάθε πλευρά μπορεί να έχει δίκιο και άδικο μαζί...
Ανάλογα λοιπόν απο την οπτική γωνία που το βλέπει η κάθε πλευρά, μπορώ να πω σαν τρίτος παρατηρητής οτι...
Δίκιο λοιπόν μπορεί να έχει και ο Λάζαρος....
Δίκιο μπορεί να έχει και ο Γιάννης με τον Γιώργο...
Όλες οι τοποθετήσεις ειναι λογικές και στέκουν...
Η δική μου γνώμη είναι οτι όταν υπάρχει μια πρόσκληση για μια εκδήλωση, οποιαδήποτε εκδήλωση κι αν ειναι αυτή, εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής ή της ηγεσίας του
, πάντα ένα τουλάχιστον μέλος της πρέπει να παραβρίσκεται στην εκδήλωση εάν δεν μπορούν οι υπόλοιποι εκτός και αν όλοι ( της Σ.Ε.) δηλώσουν οτι δεν θα πάνε, που στην περίπτωση αυτή το καλύτερο θα ειναι η ακύρωση της εκδήλωσης γιατι δεν ξέρουν όλα τα μέλη, την Σ.Ε. και μπορεί ενα νέο μέλος να παει και να μην βρει κανένα, οπως έγινε. Με αυτή τη λογική έχει δίκιο ο Λάζαρος.
Τα επιχειρήματα του Γιάννη και του Γιώργου λογικότατα, αφού κανένας δεν δήλωσε την πρόθεση να πάει.. Πιθανόν κι εγω στη θέση τους θα είχα παρασυρθεί, θα σκεφτόμουνα και θα έκανα το ίδιο. Αλλά οπως πολύ καλά γνωρίζουμε υπάρχουν και μέλη που δεν γράφουν στο φόρουμ, αλλά πηγαίνουν στις εκδηλώσεις, πολλοί μάλιστα την τελευταία στιγμή και οπως έγινε στην περίπτωση, να έρθει και ενα νέο μέλος απροειδοποίητα. Πάντα υπάρχει αυτή η πιθανότητα όταν υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση με θέμα στο φόρουμ... και σε αυτήν τη περίπτωση επιβάλετε να ειναι εκεί ο οικοδεσπότης!
Θεωρώ λοιπόν οτι για την καλύτερη λειτουργία του θεσμού και την αποφυγή παρεξηγήσεων απο εδώ και στο εξής, εάν υπάρχει κάποια εκδήλωση απο μέρους του
ένας εκ της Σ.Ε. να την ´´ χρεώνεται ´´ και απαρέτητα να πηγαίνει στην εκδήλωση ή εάν δεν μπορεί κι αυτός, η εκδήλωση να ματαιώνεται.
Δεδομένου του γεγονότος οτι δεν είχαμε άλλο ανάλογο κρούσμα και οπως λένε και οι παλιοί ´´ εάν δεν πάθεις δεν θα μάθεις ´´ ας γίνει το γεγονός αφορμή για την βελτίωση μας γενικότερα και οχι αφορμή για παρεξήγηση..
Θέλω να πιστεύω οτι θα βοηθήσουν αυτά που εγραψα, αλλιώς τζάμπα ο κόπος.. Ευχαριστώ.