Οδήγησα χτες ΑΚ με τελικό και 15αρες μπίλιες. Το μηχανάκι είναι καλό , η αίσθηση που δίνει είναι μικρότερο σε όγκο και πιο στιβαρό.Δε ξέρω αν ήταν ιδέα μου αλλά το τιμόνι ή συνολικό πλάτος του μηχανακιού πρέπει να ήταν μικρότερο ( τουλάχιστον από το δικό μου το 650 ).
Όσον αφορά τα φρένα , δεν είναι πυρηνική φυσική. Φρενάρει τόσο ποιοτικά και αποτελεσματικά - ευθέως ανάλογα με τη σχετική τεχνολογία που κουβαλάει στο κομμάτι αυτό. Κατά τη γνώμη είναι μια κατηγορία μόνο του στα φρένα. Ψήθηκα πολύ για αντίστοιχη μετατροπή αν και ξέρω ότι είναι ακριβά .
Από γκάζι μου άρεσε το δούλεμά του. Νομίζω είναι σβέλτο , ευχάριστο , συνολικά ένα μικρό κλικ πάνω από το 530. Κατά μέσους όρους πάντα , για να μη παρεξηγηθώ.
Τέλος τα όργανα μου άρεσαν που είναι κάπως sci-fi αλλά όντως είναι σε τέτοια κλίση ( σχεδόν επίπεδα ) που δυσκολεύεσαι να δεις.
Αν δεν είχα αγοράσει πέρυσι τέτοιο καιρό το δικό μου, θα το θεωρούσα πολύ σοβαρό υποψήφιο. Πιθανό να το έπαιρνα με 2.5Κ λιγότερα. Η πρόβλεψή μου είναι πως η χαμηλή τιμή και η πληθώρα των aftermarket που βλέπω να βγαίνουν για αυτό το μηχανάκι θα βρουν πολύ μεγάλη απήχηση στο κόσμο.