Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: MTT Turbine Superbike: Το κτήνος ανανεώνεται

MTT Turbine Superbike: Το κτήνος ανανεώνεται 29/01/2013 19:31 #1

  • River
  • Το Άβαταρ του/της River
  • Offline
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
  • Δημοσιεύσεις: 8964
Μια νέα έκδοση της τουρμπινοκίνητης μοτοσικλέτας της ετοιμάζει η Marine Turbine Technologies (MTT). Σκοπός της εταιρίας, πέρα από την ανανέωση της μοτοσικλέτας είναι και η πώληση της στην Ευρώπη.



Την εμφάνισή της και στην ευρωπαϊκή αγορά θα κάνει η ισχυρότερη μοτοσικλέτα του κόσμου, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Faster and Faster. Το μοντέλο της Marine Turbine Technologies χρησιμοποιεί μια τουρμπίνα της Rolls Royce-Allison, ισχύος 320 ίππων για την κίνησή του και πωλείται εδώ και αρκετά χρόνια στις Η.Π.Α. με τιμή… «βασικής» έκδοσης τα 130.000 ευρώ.

Για να κάνει το βήμα και στις αγορές της Ευρώπης η μοτοσικλέτα της MTT θα περάσει από μία εκτεταμένη ανανέωση στα περιφερειακά της με τις αλλαγές να περνούν και στο αμερικάνικο μοντέλο. Το πρώτο πράγμα που θα αλλάξει είναι το φέρινγκ με τη μοτοσικλέτα να βρίσκεται ήδη σε δοκιμές σε αεροσήραγγα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τις φήμες αλλαγές θα υπάρχουν επίσης στο σύστημα πέδησης (μεγαλύτεροι δίσκοι και ακτινικά τοποθετημένες δαγκάνες) το οποίο θα φέρει για πρώτη φορά και σύστημα ABS, αλλά και στους τροχούς, με το πλάτος του πίσω ελαστικού να φτάνει τα 240 χλστ.

Η τιμή του νέου μοντέλου θα κυμαίνεται κοντά στα 150.000 ευρώ και η MTT ελπίζει να το έχει έτοιμο προς πώληση για την ευρωπαϊκή αγορά περί τα μέσα του έτους.


πηγή: www.mototriti.gr/data/news/preview_news/94637.asp
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.