River έγραψε:
Παιδιά κακά τα ψέμματα....το μηχανάκι μας αδικείται μαμά!!
Με ένα βαριατορ μεταμορφώνεται...γίνεται τουλάχιστον όπως θα έπρεπε να είναι εξ' αρχής!
Η κατανάλωση δεν αλλάζει τόσο λόγω του βαριατορ, αλλά λόγω του χεριού μας! Επειδή το μηχανάκι πλέον πάει ΠΟΛΥ καλύτερα, το πιέζουμε κι εμείς πιο συχνά!
Xperia ARC via Tapatalk
Γιώργο θα συμφωνήσω μαζί σου,οτι το μηχανάκι αδικείται μαμά, αν και δεν έχω προσωπική εμπειρία, αλλά από οτι ακούω σε αυτό που λες, όλες οι γνώμες ταυτίζονται και θα σε ρωτήσω, γιατί πρέπει να δώσω επιπλέον χρήματα σε ενα είδη ακριβό μηχανάκι και η μαμα εταιρία να μην μου το προσφέρει εξ αρχής έτσι; Να βοηθήσω λίγο την απάντηση; Μήπως για να πουλάνε μετά, κάθε είδος επιπλέον εξαρτήματα η ίδια ή άλλες φίλα προς κείμενες συνεργαζόμενες με αυτην εταιρίες; Μήπως για το κατασκευαστικό κόστος, να παραμείνει χαμηλό; ή μήπως έτσι είναι η μέση οδός ή η χρυσή τομή που λένε;δηλαδή έτσι κατασκευασμένο το μηχανάκι έχει ναι μεν, αυτές τις επιδόσεις αλλά κρατιέται και η κατανάλωση σε οριακά αποδεκτά επίπεδα για τα κυβικά του. Μήπως η θεωρία της εταιρίας είναι ´´ οι άλλοι όλοι που θέλουν να το ¨´ φτιάξουν ´´ θα γνωρίζουν οτι θα πληρώσουν και για να το κάνουν και για να το απολαμβάνουν ´´ αλλά εγώ θα είμαι μέσα στο παιχνίδι της αγοράς. (όσον αφορά την κατανάλωση)
Αν είναι ο τελευταίος λόγος με βρίσκει αντίθετο στο θέμα κατανάλωση και γιαυτο δεν προχωράω - εγώ προσωπικά - μιας και για μένα, μου είναι αρκετό αυτο που προσφέρει το μηχανάκι. Οχι πως εάν είχε καλύτερες επιδόσεις δεν θα μου άρεζε με την ίδια κατανάλωση, το ξεκαθαρίζω αυτό. Τώρα εάν υπάρχουν άλλοι λόγοι που γνωρίζεις και το μυαλό μου δεν πηγαίνει, θάθελα να τους διαβάσω - γιατι μπορεί και να μην πέτυχα κανένα απο τους πραγματικούς λόγους τελικά - και γιατί με απασχολούν τα ερωτήματα ´´ να κάνω ή όχι κάποια τροποποίηση, αξίζει ή δεν αξίζει, πρέπει ή δεν πρέπει. ´´
Υ.Γ. Πρόσεξα που έγραψες, οτι δεν αλλάζει κατά πολύ η κατανάλωση με βαριατορ και γιαυτο δεν βρίσκω τον λόγο να μην το προσφέρει εξ αρχής η εταιρία έτσι κατασκευασμένο, για να χτυπήσει τον ανταγωνισμό και ναχει πιο ικανοποιημένο αγοραστή, με ενα όχι σχετικά μεγάλο, γι αυτήν κοστολόγιο.