Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Το καθημερινό μας στέκι 2014

Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 07:19 #6421

• χρηστος-530
  • Το Άβαταρ του/της χρηστος-530
  • Adult Tmaxista
καλημερα. συνεφιασμενη κυριακη σημερα.
Το θέμα είναι κλειδωμένο.

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:02 #6422

• ronin1902
  • Το Άβαταρ του/της ronin1902
  • Baby Tmaxista
Καλημερες!!!!

Re:Απ: Re:Απ: Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:06 #6423

• maximos
  • Το Άβαταρ του/της maximos
  • Συντονιστής
Socrates έγραψε:
χρηστος 530 έγραψε:
το εχει σε ενα περιοδικο αλλα και στο γιου τιουμπ. δεν ξερω σε πια να σου πω τωρα αλλα θα τον δω αυριο και θα του πω να γραφει εδω. ειναι ψηχακιας γιαννη. εδωσε 1300 ευρω για να αγοραση τορνο για να φτιαξει το μαλωσι βαριατορ του. μου ειπε πως πιανει και πιο κοντη σχεση απο οτι μαμα αλλα και πιο μακρια. μεχρι και τα καπακια εφαγε για να παρουνε οτι εφτιαξε!!!

Μ´ αρέσει η προοπτική να βρεθεί κάποιος να βάλει τα cleaning gla σε μερικούς μερικούς lol 2 lol 2 lol 2
Κ εμενα θα μου αρεσει...ειναι μονοπατια που θελουν χρημα κ χρονο για να τα πας...κ το βασικοτερο....γνωσεις ωστε να συνεργαστουν ολα μεταξυ τους χωρις προβληματα!

Καλημερα σε ολους!!!
Παντου tapa...
Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly!
Τελευταία διόρθωση: 07/09/2014 08:07 από maximos.

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:23 #6424

• Marios-BlackMax
  • Το Άβαταρ του/της Marios-BlackMax
  • Baby Tmaxista
Καλημερα ρε τρελαρες...Μια κυριακη εχουμε και σημερα βρηκε να βρεξει...Α ρε Γιαννακο ωραια τα λες αλλααααα..ουτε χρημα υπαρχει ουτε χρονος υπαρχει...και το βασικοτερο...στις πιο πολλες περιπτωσεις εχεις προβληματα!!!!

Re:Απ: Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:27 #6425

• maximos
  • Το Άβαταρ του/της maximos
  • Συντονιστής
Γεια σου Μαριε μου! Γι'αυτον τον λογο θελω να μαθω γιατι ο ανθρωπος κανει ταξιδια κ μαλιστα με υψηλες ταχυτητες αρα το βασιζεται το μηχανακι του.

Παντου tapa...
Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly!
Τελευταία διόρθωση: 07/09/2014 08:30 από maximos.

Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:31 #6426

• Skor1gt
  • Το Άβαταρ του/της Skor1gt
  • Tuner Tmaxista
  • Silver Max '01
Παντος για μένα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η βροχερη Κυριακή.Στις 9μιση ακουώ απ έξω ένα δυνατό 'μπαμ κρακ' και ακούω τον συναγερμό μου..κατεβαίνω 5-5 τα σκαλιά και βλέπω το ΤΜΑΧ κάτω πεσμένο.Εκανε ο καραγκιόζης πισω να φορτωσει στο πορτμπαγκαζ του κατι πλακάκια και ολοκληρο ΤΜΑΧ δεν το είδε ο καραγκιοζης.Γρατζουνιές πίσω στο πλαστικό που λεει ΤΜΑΧ500 και ενα ζουπηγμα,σπασιματάκι εκει που βάζεις το αριστερο ποδι.Ψυχολογία μηδέν.
Cash rules everything around me ...WU TANG

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:35 #6427

• Marios-BlackMax
  • Baby Tmaxista
maximos έγραψε:
Γεια σου Μαριε μου! Γι'αυτον τον λογο θελω να μαθω γιατι ο ανθρωπος κανει ταξιδια κ μαλιστα με υψηλες ταχυτητες αρα το βασιζεται το μηχανακι του.

Παντου tapa...
Για ποσο ομως ρε Γιαννακο...Αυτο δεν το ξερουμε και δεν θα το μαθουμε....μακαρι να μην παθαινουν το παραμικρο.....

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:37 #6428

• χρηστος-530
  • Το Άβαταρ του/της χρηστος-530
  • Adult Tmaxista
Marios BlackMax έγραψε:
Καλημερα ρε τρελαρες...Μια κυριακη εχουμε και σημερα βρηκε να βρεξει...Α ρε Γιαννακο ωραια τα λες αλλααααα..ουτε χρημα υπαρχει ουτε χρονος υπαρχει...και το βασικοτερο...στις πιο πολλες περιπτωσεις εχεις προβληματα!!!!
προβληματα εχεις οταν ειναι κατι καινουργιο και ψαχνεσαι. εδω μιλαμε για χρονων τμαχ που το εχει καθημερινα να παει στην δουλια του. ξερει πιεσεις θερμοκρασιες που εχει μετρησει με πυρομετρα κλπ. το εχει απο μικρος το θεμα. ειμασταν πιτσιρικια με παπακια οταν εμεις φτιαχναμε κυβικα καρμιρατελ και εξατμισεις και νεκεινος ελαφρωνε ζυγηζε ρυθμηζε κλπ επιστημονικα κολπα του.

Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:39 #6429

• River
  • Το Άβαταρ του/της River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
μια μουσκεμένη καλημέρα κι από μένα παλουκάρια! raining

Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:40 #6430

• River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
Skor1gt έγραψε:
Παντος για μένα δεν ξεκίνησε καθόλου καλά η βροχερη Κυριακή.Στις 9μιση ακουώ απ έξω ένα δυνατό 'μπαμ κρακ' και ακούω τον συναγερμό μου..κατεβαίνω 5-5 τα σκαλιά και βλέπω το ΤΜΑΧ κάτω πεσμένο.Εκανε ο καραγκιόζης πισω να φορτωσει στο πορτμπαγκαζ του κατι πλακάκια και ολοκληρο ΤΜΑΧ δεν το είδε ο καραγκιοζης.Γρατζουνιές πίσω στο πλαστικό που λεει ΤΜΑΧ500 και ενα ζουπηγμα,σπασιματάκι εκει που βάζεις το αριστερο ποδι.Ψυχολογία μηδέν.

κρίμα ρε Παναγιώτη, αλλά τι να κάνουμε....κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι!

σου έκανε δήλωση φαντάζομαι, οπότε το φτιάχνεις ανέξοδα?

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:42 #6431

• Marios-BlackMax
  • Baby Tmaxista
Skor1gt έγραψε:
Ωχ αυτο πονεσε δυστυχως...τουλαχιστον να ειχε ασφαλεια γιατι στις μερες μας οι πιο πολλοι δεν εχουν ασφαλεια και μπλεκεις ασχημα!!!!!

Re:Απ: Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:43 #6432

• River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
χρηστος 530 έγραψε:
maximos έγραψε:
Θεομακρο δλδ για τι τελικη μιλαμε Χρηστο μου;

Παντου tapa...
γιαννη δεν ξερω.ξεχασα να τον ρωτησω. στην ουσια σημερα βρεθηκα μαζι του και μου εβαλε τις μπιλιες. μου ειπε οτι παει χαλαρα 180 με 200 ταξιδακι με δυο ατομα. εχει κανει μετατροπη ακομη και στο βαριατορ. φοραει 30αρες μπιλιες και μεγαλο λαστιχο πισω.εχει 1,2 πιεση, ιντερκουλερ, οργανα κλπ. οτι μπορεις να φανταστεις το εχει. ειναι σαν του river.

μιας και είναι ταξιδιάρικο το τουμπανάκι του, δεν έρχεστε παρέα μια βόλτα μέχρι εδώ, να σας δούμε, να τα πούμε, να ξεκινήσουμε καμιά μπίζνα με τον άνθρωπο (αυτός ο τόρνος που έχει νομίζω ότι θα πάρει φωτιά)! cleaning gla

α...και οι καφέδες κερασμένοι ε! ;-)

Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:46 #6433

• Skor1gt
  • Το Άβαταρ του/της Skor1gt
  • Tuner Tmaxista
  • Silver Max '01
River έγραψε:
Skor1gt έγραψε:

Είναι ο από πάνω μου(2ος όροφος) και έφευγε Χαλκιδική για δουλειά(τοποθέτηση πλακάκια).Σε μια βδομάδα θα είναι πίσω και θα φωνάξουμε την ασφαλιστική του.Είναι σωστός,δεν πιστεύω να μου παίξει πουστιά.
Cash rules everything around me ...WU TANG

Re:Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:47 #6434

• Marios-BlackMax
  • Baby Tmaxista
χρηστος 530 έγραψε:
Marios BlackMax έγραψε:
προβληματα εχεις οταν ειναι κατι καινουργιο και ψαχνεσαι. εδω μιλαμε για χρονων τμαχ που το εχει καθημερινα να παει στην δουλια του. ξερει πιεσεις θερμοκρασιες που εχει μετρησει με πυρομετρα κλπ. το εχει απο μικρος το θεμα. ειμασταν πιτσιρικια με παπακια οταν εμεις φτιαχναμε κυβικα καρμιρατελ και εξατμισεις και νεκεινος ελαφρωνε ζυγηζε ρυθμηζε κλπ επιστημονικα κολπα του.
Χρηστο εχεις δικιο δεν λεω απλα το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι που ολοι κανουν κατι και μετα τρεχουν...αλλα εννοειται οτι υπαρχουν και αυτοι (στην μια παλαμη μετρημενοι) που εχουν βρει τον σωστο τροπο και εχουν κανει ενα αξιοπιστο βελτιωμενο μηχανακι/αμαξι!!!!

Το καθημερινό μας στέκι 2014 07/09/2014 08:47 #6435

• River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
Skor1gt έγραψε:
River έγραψε:
Skor1gt έγραψε:

Είναι ο από πάνω μου(2ος όροφος) και έφευγε Χαλκιδική για δουλειά(τοποθέτηση πλακάκια).Σε μια βδομάδα θα είναι πίσω και θα φωνάξουμε την ασφαλιστική του.Είναι σωστός,δεν πιστεύω να μου παίξει πουστιά.

και γιατί δεν τη φωνάξατε σήμερα, πριν φύγει???
Τελευταία διόρθωση: 07/09/2014 08:48 από River.