χαχαχααχα....ουτε ο σκουπιδιαρης δεν το παιρνει λεει!
περαν της πλακας τωρα παντως, εγω εχω χαζεψει με τις εταιρειες του εξωτερικου!
την εξατμιση αυτη την πηρα καινουρια πριν 2 μηνες...ειναι χειροποιητη αγγλικη και την πηρα απο το e-shop της εταιρειας στο ebay...εγω πηρα ολοσωμη.....αφου τη φοραω για κανα 10ημερο αρχιζει και καιγεται το τελικο (ειχα παρει carbon στην αρχη)....τραβαω φωτογραφιες και τους τις στελνω με email....με παιρνουν τηλεφωνο απο Αγγλια...μου ζηταν συγνωμη για ολο το σκηνικο κλπ και μου λενε οτι θα μου στειλουν κατευθειαν αλλο τελικο, χωρις καν να χρειαζεται να στειλω εγω το ελαττωματικο πισω...συνεννοουμαστε και μου στελνουν το ιδιο σε stainless steel αυτη τη φορα (αυτο που φορουσα και στην εκδρομη)....και μου λενε στο τηλεφωνο οτι μονο αλλη μια φορα τους εχει τυχη κατι αντιστοιχο σε ενα kawasaki....και με βεβαιωνουν οτι αν και με το 2ο τελικο που μου στελνουν αντιμετωπισω το ιδιο προβλημα, θα μου κανουν full refund τα χρηματα που εδωσα.....αφου λοιπον το φορεσα κανα μηνα το 2ο τελικο, καηκε και αυτο οπως ειδατε και ακουσατε στην εκδρομη....τραβαω και παλι φωτογραφιες, τους στελνω email...με παιρνουν παλι τηλεφωνο...μου ζητουν 100 φορες συγνωμη....με ρωταν αν ειμαι συμφωνος με το να μου επιστρεψουν ολα τα χρηματα....και κατευθειαν εντος μισης ωρα μου τα επιστρεφουν, χωρις παλι να χρειαστει να τους στειλω τιποτα πισω!!! εχω κρατησει δλδ και τους λαιμους, οι οποιοι δεν ειχαν κανενα θεμα!!
τα συμπερασματα οσον αφορα το πως δουλευουν οι εταιρειες εδω και εξω, δικα σας......
θα μου πει βεβαια καποιος οτι αν δουλευαν ετσι οι εταιρειες στην Ελλαδα, ολες θα χανε μπει μεσα διοτι την πουστια ο Ελληνας την εχει μεσα του σε κατι τετοια θεματα......
τελος παντων....τι να πω.....αλλος κοσμος!