River έγραψε:
Και να σας πω και κάτι ακόμη:
Όταν γράφω κάτι, το κανω πάντα έχοντας πλήρη γνώση του τι ακριβώς γράφω και φυσικά αναλαμβάνω την ευθύνη για ότι συνεπάγεται!
Το ότι ο γραπτός λόγο παρεξηγειται εύκολα, είναι γνωστό. Την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές!
Αν κάποιος/κάποιοι παρεξηγηθηκατε από κάτι που έγραψα, μπορείτε να το πείτε!!!
Μπορεί να έχετε καταλάβει κατι με διαφορετικό τρόπο άπο αυτόν με τον οποίο το έγραψα εγώ ή μπορεί κι εγώ να μην το έγραψα σωστά!
Αν μιλήσετε πάντως θα βγάλουμε μια άκρη με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο!
Εχω συνηθίσει να παρεξηγουμαι και να φαίνομαι ο "κακός" ακριβώς επειδή μιλάω, επειδή τα λέω όπως είναι!
Καταλαβαίνω λοιπόν στην παρούσα φάση ότι το ποστ περί καλημεροκαλησπερας το εκλαβατε λάθος...
Δεν είπα ότι είναι "ανεπιθύμητα" σε καμία περίπτωση αυτά τα ποστ και ούτε φυσικά τα μέλη που τα κάνουν!
Έγραψα ότι προσωπικά δεν τα θεωρώ ιδιαίτερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ στο φόρουμ, από την αποψη ότι δεν βοηθούν σε ένα άπο τα σημαντικότερα κομμάτια του φόρουμ, το οποίο είναι η αλληλοβοήθεια και η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων.
Δεν αποθαρρυνα κανέναν από το να τα κάνει (τουλάχιστον όχι εσκεμμένα) και φυσικά η συμμετοχή δεν φαίνεται μόνο από εκεί ρε παίδες!
Εσύ ρε Πασχάλη που θιχτηκες, εξήγησε μου γιατί θιχτηκες?
Εσύ μόνο καλημεροκαλησπερες λες καταρχήν?
Δε συμμετέχεις σε άλλα θέματα?
Εγώ σε έχω δει ότι συμμετέχεις σε παρα πολλά πάντως!
Άρα για ποιο λόγο ένιωσες στοχοποιημενος?
Εγώ αναφέρθηκα σε μέλη που το μόνο που κάνουν είναι να γράφουν καλημέρα-καλησπέρα-καληνύχτα και ΤΙΠΟΤΑ άλλο "χρήσιμο" και πάλι ακόμη και αυτά τα μέλη δεν τα κατηγόρησα!
Τέλος πάντων...Πρέπει να γράψω κάνα δυο σελίδες για να βγάλουμε άκρη....
Όποιος έχει θιχτεί ή έχει οποιοδήποτε πρόβλημα, ας μου το πει και αν θέλει θα τα πούμε κατ ιδίαν.
θα το συζητησουμε απο κοντα Γιωργο και θα λυθει το θεμα!
ολα καλως!!