River έγραψε:
Οχι φιλε Πασχάλη δεν εχω να καταλαβω τιποτα εγω...οταν μας γ@μ@νε στους φορους και εμεις τους πληρωνουμε, εχω καθε δικαιωμα και απαιτηση να υπαρχει κρατικος μηχανισμος ο οποιος να λειτουργει προς οφελος των πολιτων οπως γινεται σε ολες τις πολιτισμενες χωρες! Και αυτο δεν εχει να κανει ουτε με την κριση ουτε με τπτ αλλο! Μετα βγαινουν στις ειδησεις και λενε γιατι φευγουν τοσοι Ελληνες στο εξωτερικό....τι γιατι φευγουν ρε μαλακες??? Φευγουν γιατι σηχαθηκαν να τους βλεπετε μονο σαν κουμπαραδες και να τους γ@μ@τε κι απο πανω!
Κι εγω αμα μπορουσα θα εφευγα χωρις δευτερη σκεψη!
Και οποτε ακουω για ενδοξη ελληνικη ιστορια κλπ, απλα γελαω.....και αυτοι οι ηρωες που εφτιαξαν αυτη την ενδοξη ιστορια, αν μας βλεπουν απο καπου σιγουρα θα κλαινε με την καταντια μας!
Καλη και φυσικα σεβαστη η ιστορια μας, αλλα εμεις ζουμε σημερα! Να τη χεσω λοιπον τη σημερινη Ελλαδα!
Γιωργο οι αρχαίο ελληνες...Ναι αυτοί που τριζουν τα κοκαλα τους τωρα,που αφησαν ολο αυτον το οικοδομημα που λεγεται "πολιτισμος" και περιφανευομαστε ολοι γιαυτο!!!που ειχαν ηθική,αρχες,και λογο!τι κρατησαμε απο αυτους?τιποτα!!αυτοι απλα εμειναν στην ιστορια ως οι ανθρωποι που δημιουργησαν τον πολιτισμο και εμεις θα μεινουμε στην ιστορια ώς "οι μαλακες που τα κατεστρεψαν ολα".
Προσωπικα θα διαφωνήσω με το να φυγουμε απο τη χωρα,γιατι εαν φυγουμε κι εμεις τοτε θα διαλυθει η χωρα που λεγεται Ελλάδα!
Συμφωνω οτι μας πηδανε πατοκωρφα αλλα δεν κανει κανενας μας τίποτα για να αλλαξουν τα πράγματα και πρωτο βαζω τον εαυτο μου!!Πρεπει να καταλαβουμε οτι το κρατος είμαστε εμεις!!Εαν εμεις δε θελαμε δε θα υπηρχαν ολα αυτα τα κορακια που μας κατατρωνε!
Δυστυχως ομως φιλε μου ολοι λειτουργουν κατα το δοκούν!
Καλο ξημέρωμα να έχουμε.