mike_mavris έγραψε:
Γιωργαρα πολυ σωστα τα λες η πρωτη αποπειρα μου να μπω σε φορουμ ηταν πριν 10 χρονια οταν ειχα πρωτοπαρει το tdm και με αυτα που ειδα την πρωτη μερα κιολας με εκαναν να μην ξανασχοληθω για ολα αυτα τα χρονια...
Το φορουμ αυτο το πιστευω οτι ξεχωριζει γιαυτο και ειναι το μονο που συμετεχω... καρκινοι υπαρχουν και θα υπαρχουν παντου και παντα... αγνοω και προχωραω...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτά που βλέπεις σε ένα φόρουμ από τις πρώτες κιόλας μέρες, είναι συνήθως κατι ξερόλες ή κάτι τυπάκια με υφάκι που νομίζουν ότι γ@μ@νε και δέρνουν κλπ.....σαφώς εκνευριστικοι και αηδιαστικοι, αλλά οκ τους αγνοείς αν θέλεις και στα @@ σου. Βέβαια ακόμη και αυτά τα άτομα, ένα φόρουμ που θέλει να είναι σωστό, οφείλει να τα απομακρύνει.
Οι καρκίνοι φίλε Μιχάλη, δεν αγνοούνται! Δεν τους ανακαλύπτεις από την αρχή...σγα σγα φανερώνονται...και πραγματικά ένας φυσιολογικός άνθρωπος πιστεύω δεν μπορεί απλά να τους αγνοεί! Ο καθένας σαφώς έχει διαφορετικό βαθμό αντίληψης, όπως και διαφορετική ποσότητα υπομονής, οπότε ο χρόνος στον οποίο θα κάνει το μπαμ διαφοροποιείται, αλλά αργά ή γρήγορα θα γίνει! Όταν πάρεις γραμμή (όχι εσύ, γενικά μιλάω) το τι είναι ικανοί να κάνουν, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου και τα αυτιά σου...ότι ένας άνθρωπος είναι τόσο μ@λ@κ@ς ώστε να κάνει τέτοια πράγματα μέσα σε μια παρέα, απλά και μόνο επειδή έχει απωθημένα και κόμπλεξ! Και άντε, όσο δε στοχοποιει εσένα, πες ότι δεν αντιδράς ιδιαίτερα. Σιγά σιγά αρχίζει και στοχοποιει όμως πολύ κοντινούς σου φίλους...εκεί αρχίζει και γυρνάει το μυαλο. Αν φτάσει να στοχοποιήσει και εσένα, εκεί ειναι που έχεις ήδη χτυπήσει κόκκινα και ή που θα τα κάνεις όλα π@@τανα ή που θα αποχωρήσεις σχετικά ειρηνικά και θα αφήσεις όλους τους υπόλοιπους στη μοίρα τους (μέχρι φυσικά και αυτοί να φτάσουν στα όρια τους).
Σε αυτό το φόρουμ λοιπόν θεωρώ ότι τέτοιες περιπτώσεις έχουν απομακρυνθεί πριν προλάβουν να κάνουν μεγάλη ζημιά και φυσικά επειδή πλέον το ραντάρ είναι πιο εκπαιδευμένο, τους εντοπίζει και νωρίτερα και προσωπικά -τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του φόρουμ από τη στιγμή που είμαι ένας εκ των διαχειριστών- χωρίς μα μου σου του, θα παίρνουν τον π@@λο άμεσα!