Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2

ΘΕΜΑ: Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο!

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 17/02/2017 14:55 #2

• GeorgePed
  • Το Άβαταρ του/της GeorgePed
  • Baby Tmaxista
Πραγματικα φιλε μου το απολαυσα το κειμενο σου στην κυριολεξια!
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο προσωπικα!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.

Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 17/02/2017 17:07 #3

• surtees
  • Το Άβαταρ του/της surtees
  • Baby Tmaxista
Κάθε φόρουμ είναι μέλος της κοινωνίας.
Η κοινωνία μας (σε όλο τον πλανήτη) βρίσκεται σε ηθικό ξεπεσμό.
Αν συνδυάσεις αυτό με την ψυχική πίεση που έχει προκαλέσει η οικονομική εξαθλίωση στη Χώρας μας την τελευταία δεκαετία, δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε φόρουμ μπορεί να ξεφύγει από το να αντανακλά ένα τμήμα της κοινωνίας μας.

Μην απογοητεύεσαι Γιώργο με τα δύστροπα μέλη, κάποτε και αυτά θα καταλάβουν.
Εγώ που μένω Αθήνα, ζηλεύω τη συνεργασία σας και την αγάπη σας.

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 17/02/2017 20:02 #4

• maximos
  • Το Άβαταρ του/της maximos
  • Συντονιστής
Αχ Γιώργο μου....καλα τα λες....τόσα χρόνια κ γω μαζί με σένα από το 2011 λίγο μετά από σένα....έχω κουραστεί από όλα αυτά.....από το να προσπαθώ να εξηγήσω στον Α τι είπε ο Β....κ γιατί το ειπε κ πως το ειπε.....κ όλα αυτά για να είναι καλά η παρέα....χμμμ.....που πιστεύω ότι όταν φτάνουμε να το τραβάμε από τα μαλλιά δεν έχει νόημα....δεν έχει αξία....είτε είναι μεγάλη είτε είναι μικρή....πλέον έχω αλλάξει τακτική....ακολουθώ το όποιος θέλει....όποιος δεν θέλει πάλι καλώς....αρκεί να μην με-μας ενοχλεί κακόβουλα όπως πολύ σωστά ανέφερες.....τεσπα....μεγάλη κουβέντα άνοιξες...Υγεία να χουμε μάγκες.....ολα τα άλλα είναι απλά δευτερεύον....μάλλον αυτοί οι τύποι έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα κ δεν έχουν με τι να ασχοληθούν....η πάλι.....να μην τα έχουν λύσει....αλλα να την βρίσκουν με το δημιουργούν θέματα κ στους άλλους....τι να πω....ειλικρινά δεν ξέρω...

via tapatalk
Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly!

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 17/02/2017 21:27 #5

• gyiama
  • Το Άβαταρ του/της gyiama
  • Διαχειριστής
Γιώργο μπράβο ρε φίλε τα είπες όλα και για άλλη μια φορά επαληθεύτηκαν τα λόγια του μεγάλου πανέμορφου,πανέξυπνου και μετριόφρων σοφού GYIAMA που σας τα έλεγε όλα αυτά γατάκια,πριν ακόμα ξεκινήσουν όλα και οι μέρες ήταν ηλιόλουστες τα πουλάκια κελαηδούσαν και ο ζουζουνιτσος την ζουζουνιτσα κλπ κλπ. Και πέρα από ότι συμφωνώ απόλυτα σ αυτά που λες θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ σε ένα θέμα μόνο και σε παρακαλώ να ανακαλεσεις ότι έχεις πει για το sagamoto GTP 500R. Θεωρώ ότι είναι κλασΕΙΣς ανώτερο από οτιδήποτε στην κατηγορία του και βασικά σε όλες τις κατηγορίες,δεν παίζει ρόλο η κατηγορία !!!!! Και το λέω ΕΓΩ τέλος!!!!
????

Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 17/02/2017 22:59 #6

• River
  • Το Άβαταρ του/της River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
surtees έγραψε:
Κάθε φόρουμ είναι μέλος της κοινωνίας.
Η κοινωνία μας (σε όλο τον πλανήτη) βρίσκεται σε ηθικό ξεπεσμό.
Αν συνδυάσεις αυτό με την ψυχική πίεση που έχει προκαλέσει η οικονομική εξαθλίωση στη Χώρας μας την τελευταία δεκαετία, δεν νομίζω ότι οποιοδήποτε φόρουμ μπορεί να ξεφύγει από το να αντανακλά ένα τμήμα της κοινωνίας μας.

Μην απογοητεύεσαι Γιώργο με τα δύστροπα μέλη, κάποτε και αυτά θα καταλάβουν.
Εγώ που μένω Αθήνα, ζηλεύω τη συνεργασία σας και την αγάπη σας.

Διονύση σαφώς και συμφωνώ με τα γραφόμενά σου, απλά θα αντιπαραθέσω 2 πράγματα:

1. ένα από τα μεγαλύτερα λάθη της κοινωνίας μας (και κατ' επέκταση και του φόρουμ) είναι ότι αντί να συσπειρωθούμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς και με αλληλεγγύη να βοηθάμε ο ένας τον άλλο, κοιτάμε ποιος θα φάει ποιον......

2. τα δύστροπα, όπως πολύ ευγενικά το έθεσες, μέλη....ή μάλλον όχι....δεν μπορώ.....δεν είναι απλά δύστροπα αυτά που έχω στο μυαλό μου.....οπότε πάμε ξανά.....αυτοί οι καρκίνοι στους οποίους αναφέρθηκα, λειτουργούν έτσι ανεξαρτήτως κρίσης και αυτό γιατί πολύ απλά η λέξη "ηθική" τους είναι παντελώς άγνωστη! Οπότε και την πιο ακμάζουσα περίοδο της ιστορίας μας να είμασταν, πάλι τα ίδια σκ@τ@ θα εισπράτταμε από αυτούς!

Re:RE: Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 17/02/2017 23:13 #7

• River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
gyiama έγραψε:
Γιώργο μπράβο ρε φίλε τα είπες όλα και για άλλη μια φορά επαληθεύτηκαν τα λόγια του μεγάλου πανέμορφου,πανέξυπνου και μετριόφρων σοφού GYIAMA που σας τα έλεγε όλα αυτά γατάκια,πριν ακόμα ξεκινήσουν όλα και οι μέρες ήταν ηλιόλουστες τα πουλάκια κελαηδούσαν και ο ζουζουνιτσος την ζουζουνιτσα κλπ κλπ. Και πέρα από ότι συμφωνώ απόλυτα σ αυτά που λες θα διαφωνήσω ΚΑΘΕΤΑ σε ένα θέμα μόνο και σε παρακαλώ να ανακαλεσεις ότι έχεις πει για το sagamoto GTP 500R. Θεωρώ ότι είναι κλασΕΙΣς ανώτερο από οτιδήποτε στην κατηγορία του και βασικά σε όλες τις κατηγορίες,δεν παίζει ρόλο η κατηγορία !!!!! Και το λέω ΕΓΩ τέλος!!!!
Τι λες ρε φίλε? Ποιος είσαι εσύ που θα μου πεις για το sagamoto ρε? Εσύ θα πεις σε μένα τον γκουρού που έχω φάει τα χρόνια μου στις ράμπες? Αδερφέ τα sagamoto είναι για τον π@@τσο! Συγκεκριμένα δε το GTP 500 το είχε ο Νίκος, ο ξάδερφος του Μπάμπη, ο οποίος είναι ο αδερφός του άντρα της αδερφής της γυναίκας μου. Έχω ακούσει ότι είχε τρομερά προβλήματα από την ώρα που το πήρε! Sagamoto ρε? Η χαρά του μάστορα? Έλεος! Άσε που όσοι τα έχουν είναι για μπάτσες! Φιακες, κλαρινογαμπροι που την είδαν καβαλάρηδες και γρήγοροι! Και εκτός όλων αυτών ρε φίλε, έχω πετύχει ένα τέτοιο εγώ σε φαναρι...εγώ ήμουν με το Segamao LOL 300 μου...αρχίζει τις ξερογκαζιες αυτός, με κοιτάει στραβά (όπως όλοι τους δλδ) και ανάβει το φανάρι και τρώει μια ψ@λια που θα τη θυμάται για καιρό! Αυτά είναι τα sagamoto και αυτοί είναι οι αναβάτες τους! Κατάλαβες τώρα?

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 08:40 #8

• mike_mavris
  • Το Άβαταρ του/της mike_mavris
  • God Tmaxista
  • 2003
Γιωργαρα πολυ σωστα τα λες η πρωτη αποπειρα μου να μπω σε φορουμ ηταν πριν 10 χρονια οταν ειχα πρωτοπαρει το tdm και με αυτα που ειδα την πρωτη μερα κιολας με εκαναν να μην ξανασχοληθω για ολα αυτα τα χρονια...
Το φορουμ αυτο το πιστευω οτι ξεχωριζει γιαυτο και ειναι το μονο που συμετεχω... καρκινοι υπαρχουν και θα υπαρχουν παντου και παντα... αγνοω και προχωραω...

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 10:11 #9

• κοριτσοπατερας
  • Το Άβαταρ του/της κοριτσοπατερας
  • God Tmaxista
maximos έγραψε:
....έχω κουραστεί από όλα αυτά.....από το να προσπαθώ να εξηγήσω στον Α τι είπε ο Β....κ γιατί το ειπε κ πως το ειπε.....κ όλα αυτά για να είναι καλά η παρέα....χμμμ.....που πιστεύω ότι όταν φτάνουμε να το τραβάμε από τα μαλλιά δεν έχει νόημα....δεν έχει αξία....είτε είναι μεγάλη είτε είναι μικρή....πλέον έχω αλλάξει τακτική....ακολουθώ το όποιος θέλει....όποιος δεν θέλει πάλι καλώς....αρκεί να μην με-μας ενοχλεί κακόβουλα όπως πολύ σωστά ανέφερες.....τεσπα....μεγάλη κουβέντα άνοιξες...Υγεία να χουμε μάγκες.....ολα τα άλλα είναι απλά δευτερεύον....μάλλον αυτοί οι τύποι έχουν λύσει όλα τους τα προβλήματα κ δεν έχουν με τι να ασχοληθούν...

via tapatalk

κατα τ αλλα στην υπογραφη μου........να καλοπερναμε...
γρηγορης

ανασα δεν ειν ο αερας γυρω μας
ουτε τα φαγητα και τα κρασα
ανασα ειναι οι διαδρομες τα ομορφα μερη
οι φιλοι οι καλοι και το χουνερι

Re:RE: Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 11:38 #10

• River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
mike_mavris έγραψε:
Γιωργαρα πολυ σωστα τα λες η πρωτη αποπειρα μου να μπω σε φορουμ ηταν πριν 10 χρονια οταν ειχα πρωτοπαρει το tdm και με αυτα που ειδα την πρωτη μερα κιολας με εκαναν να μην ξανασχοληθω για ολα αυτα τα χρονια...
Το φορουμ αυτο το πιστευω οτι ξεχωριζει γιαυτο και ειναι το μονο που συμετεχω... καρκινοι υπαρχουν και θα υπαρχουν παντου και παντα... αγνοω και προχωραω...

Αυτά που βλέπεις σε ένα φόρουμ από τις πρώτες κιόλας μέρες, είναι συνήθως κατι ξερόλες ή κάτι τυπάκια με υφάκι που νομίζουν ότι γ@μ@νε και δέρνουν κλπ.....σαφώς εκνευριστικοι και αηδιαστικοι, αλλά οκ τους αγνοείς αν θέλεις και στα @@ σου. Βέβαια ακόμη και αυτά τα άτομα, ένα φόρουμ που θέλει να είναι σωστό, οφείλει να τα απομακρύνει.
Οι καρκίνοι φίλε Μιχάλη, δεν αγνοούνται! Δεν τους ανακαλύπτεις από την αρχή...σγα σγα φανερώνονται...και πραγματικά ένας φυσιολογικός άνθρωπος πιστεύω δεν μπορεί απλά να τους αγνοεί! Ο καθένας σαφώς έχει διαφορετικό βαθμό αντίληψης, όπως και διαφορετική ποσότητα υπομονής, οπότε ο χρόνος στον οποίο θα κάνει το μπαμ διαφοροποιείται, αλλά αργά ή γρήγορα θα γίνει! Όταν πάρεις γραμμή (όχι εσύ, γενικά μιλάω) το τι είναι ικανοί να κάνουν, δε θα πιστεύεις στα μάτια σου και τα αυτιά σου...ότι ένας άνθρωπος είναι τόσο μ@λ@κ@ς ώστε να κάνει τέτοια πράγματα μέσα σε μια παρέα, απλά και μόνο επειδή έχει απωθημένα και κόμπλεξ! Και άντε, όσο δε στοχοποιει εσένα, πες ότι δεν αντιδράς ιδιαίτερα. Σιγά σιγά αρχίζει και στοχοποιει όμως πολύ κοντινούς σου φίλους...εκεί αρχίζει και γυρνάει το μυαλο. Αν φτάσει να στοχοποιήσει και εσένα, εκεί ειναι που έχεις ήδη χτυπήσει κόκκινα και ή που θα τα κάνεις όλα π@@τανα ή που θα αποχωρήσεις σχετικά ειρηνικά και θα αφήσεις όλους τους υπόλοιπους στη μοίρα τους (μέχρι φυσικά και αυτοί να φτάσουν στα όρια τους).
Σε αυτό το φόρουμ λοιπόν θεωρώ ότι τέτοιες περιπτώσεις έχουν απομακρυνθεί πριν προλάβουν να κάνουν μεγάλη ζημιά και φυσικά επειδή πλέον το ραντάρ είναι πιο εκπαιδευμένο, τους εντοπίζει και νωρίτερα και προσωπικά -τουλάχιστον όσον αφορά το κομμάτι του φόρουμ από τη στιγμή που είμαι ένας εκ των διαχειριστών- χωρίς μα μου σου του, θα παίρνουν τον π@@λο άμεσα!

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 12:06 #11

• mike_mavris
  • God Tmaxista
  • 2003
Και παλι θα συμφωνησω.... ακουγεται ιδανικο και δικαιο....

Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 12:18 #12

• River
  • God Tmaxista
  • ΓΙΩΡΓΟΣ
Ρε σεις....οχι ρε γμτ...ξέχασα κι άλλη μια κατηγορία που έχει πολύ γέλιο!!!

Βετεράνος σε 1 μέρα

Εδώ γελάν και οι πέτρες! Μέχρι χτες δεν ήξεραν τι εστί μετάδοση και βαριατόρ και αφού έχουν μπει στο φόρουμ, έχουν διαβάσει 5-10 πράματα, τους έχουμε πει κι εμείς άλλα 5-10 και τους έχουμε κατευθύνει στο "σωστό" δρόμο ανάλογα με αυτό που ζητάν, μετά από λιιιιιγο καιρό τους πετυχαίνεις πουθενά και ξαφνικά μιλάνε λες και δουλεύουν στο R&D της Yamaha!!!
- "Σσσσσσ αδερφέ, άκου να σε πω εγώ τι θα βάλεις: jcosta evo 2r με 12,5 γρ και τέλος!"
- "Ρε φίλε εγώ διάβασα κάτι για malossi και polini, αλλά επειδή δεν ξέρω τι και πως, ψάχνομαι..."
- "Ποιο malossi και polini ρε?? Αυτά είναι για γέλια! Βάλε jcosta και δε θα σου κουνιέται κανένας"
- "Μα ακούω καλά πράγματα ρε συ και για τα άλλα 2...."
- "Ρε άκου με που σου λέω....αυτά είναι για αυτούς που δεν ξέρουν!"

Που πας ρε ταγάρι να δώσεις και συμβουλές και να κρίνεις και άλλα πιάτα, όταν το μόνο πιάτο που ήξερες τόσα χρόνια ήταν αυτό με το σχεδιάκι που έτρωγες τα τοστ σου???? Που έβαλες ενα jcosta γιατί αυτό σε συμβουλέψαμε σύμφωνα με αυτά που ήθελες και σου βρήκαμε και μετάχειρο καλό για να μην σκάσεις και πολλά λεφτά! Πως έχεις ξαφνικά άποψη για malossi και polini που αν στα λέγανε λίγες μέρες πριν θα νόμιζες ότι είναι αλοιφές για αιμορροΐδες???

(οι μάρκες έχουν επιλεγεί τυχαία με αυτή τη σειρά)

Το καλύτερο δε είναι όταν αφού τους έχεις κάνει ανθρώπους και τους έχει βοηθήσει να στήσουν ένα καλό μηχανάκι, βγαίνουν και σε προκαλούν για άνοιγμα........

Καμμένη γη!

Τέλος!

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 13:35 #13

• GeorgePed
  • Το Άβαταρ του/της GeorgePed
  • Baby Tmaxista
River έγραψε:
Ρε σεις....οχι ρε γμτ...ξέχασα κι άλλη μια κατηγορία που έχει πολύ γέλιο!!!

Βετεράνος σε 1 μέρα

Εδώ γελάν και οι πέτρες! Μέχρι χτες δεν ήξεραν τι εστί μετάδοση και βαριατόρ και αφού έχουν μπει στο φόρουμ, έχουν διαβάσει 5-10 πράματα, τους έχουμε πει κι εμείς άλλα 5-10 και τους έχουμε κατευθύνει στο "σωστό" δρόμο ανάλογα με αυτό που ζητάν, μετά από λιιιιιγο καιρό τους πετυχαίνεις πουθενά και ξαφνικά μιλάνε λες και δουλεύουν στο R&D της Yamaha!!!
- "Σσσσσσ αδερφέ, άκου να σε πω εγώ τι θα βάλεις: jcosta evo 2r με 12,5 γρ και τέλος!"
- "Ρε φίλε εγώ διάβασα κάτι για malossi και polini, αλλά επειδή δεν ξέρω τι και πως, ψάχνομαι..."
- "Ποιο malossi και polini ρε?? Αυτά είναι για γέλια! Βάλε jcosta και δε θα σου κουνιέται κανένας"
- "Μα ακούω καλά πράγματα ρε συ και για τα άλλα 2...."
- "Ρε άκου με που σου λέω....αυτά είναι για αυτούς που δεν ξέρουν!"

Που πας ρε ταγάρι να δώσεις και συμβουλές και να κρίνεις και άλλα πιάτα, όταν το μόνο πιάτο που ήξερες τόσα χρόνια ήταν αυτό με το σχεδιάκι που έτρωγες τα τοστ σου???? Που έβαλες ενα jcosta γιατί αυτό σε συμβουλέψαμε σύμφωνα με αυτά που ήθελες και σου βρήκαμε και μετάχειρο καλό για να μην σκάσεις και πολλά λεφτά! Πως έχεις ξαφνικά άποψη για malossi και polini που αν στα λέγανε λίγες μέρες πριν θα νόμιζες ότι είναι αλοιφές για αιμορροΐδες???

(οι μάρκες έχουν επιλεγεί τυχαία με αυτή τη σειρά)

Το καλύτερο δε είναι όταν αφού τους έχεις κάνει ανθρώπους και τους έχει βοηθήσει να στήσουν ένα καλό μηχανάκι, βγαίνουν και σε προκαλούν για άνοιγμα........

Καμμένη γη!

Τέλος!

ΑΛΟΙΦΗ ΓΙΑ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
Εγραψες!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Re:RE: Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 13:44 #14

• maximos
  • Το Άβαταρ του/της maximos
  • Συντονιστής
River έγραψε:

Καμμένη γη!

Τέλος!

Χαχαχαχαχ.......τραγικοί απλά....το χω ζήσει κ γω το έργο!

via tapatalk
Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly!

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 16:06 #15

• mike_mavris
  • God Tmaxista
  • 2003
Χαχαχαχα κλασικα η αλεπου 100 το αλεπουδακι 110.....

Re:Τροφή για σκέψη: Περί μοτοσικλετιστικών φόρουμ και όχι μόνο! 18/02/2017 16:39 #16

• gyiama
  • Το Άβαταρ του/της gyiama
  • Διαχειριστής
Αυτό φυσικά ισχύει για όλους εσάς που σας έχω κάνει ανθρώπους τόσα χρονια και συνεχίζετε να αυθαδιαζετε!!!! Νιαου ρε !!!!!ενα φόρουμ μόνος μου είμαι ο Π...............Σ !!!!!!!!! Μπορώ να ρωτάω και να απαντάω στην ερώτηση μου ταυτόχρονα!!! Τέλος. Θα σας bannάρω όλους και θα μείνω μόνος μου!!!
????
  • Σελίδα:
  • 1
  • 2