yomiti έγραψε:
drakos έγραψε:
Καλησπερα!!!
Ολινς πισω....ζηλευωωωωωω και για το μπροστινο σου ζηλευω και γενικα ζηλευω ετσι οπως εχει γινει το πριονι σου χαχα
Καλα εσυ καταφερνεις και ξεγλυστρας!!!
Το κακο με εμενα ειναι οτι θυμάται ρε φιλε...αν αλλάξω κατι που να φαινεται αμέσως πεταγεται το αλλαξες και αυτο?δεν εκανες δουλεια με αυτο που ειχες?αλλα λεφτα θα δωσεις παλι?
Και προσπαθω να τα φερνω ενα ενα και βαζω διευθηνση ατο πατρικο μου να έρχονται!!!!
Ευτυχώς δεν θα χρειαστεί να κανω εξοχικό γιατι ειμαστε σχεδον στην εξοχή και το γλύτωσα αυτο το κομμάτι!!!!!!
Σε νιώθω φίλε μου. χειρότερες και από τελωνείο είναι οι γυναίκες.Γιάννη το μοτόρι είναι τρέλα . μόνο θετικά τίποτα αρνητικό. προχτές κατάφερα και έβγαλα τα ίδια χλμ με ένα τεπόζιτο με το tmax.όλοι λένε 200 χλμ σου βγάζει αλλά τι να πουν τα γατάκια . 260 χλμ έβγαλε και με νορμαλ ταχύτητες !!!!με την πρώτη ευκαιρία να περάσω να σου αφήσω 1-2 πραγματάκια που δεν τα χρειάζομαι πια.
Χαχα τελωνειο!!!ετσι ακριβος ειναι.
Ακομη δεν εχω βγει ρε γαμοτο να δω ποσα χλμ βγαζει (530 με ενα βαριατορ μονο)το εχω 4 μηνες σχεδον και με το που το πηρα το εβαλα σερβις και πλακωσε καραντινα στο καπακι και η καθηστερηση σε 2 πλαστικα και μαλον βγαινει την αλλη εβδομαδα με το καλο και εμενα..προς το παρον σημερα ηρθαν οι τεντοτηρες πισω απο ebay μετα απο 1 μηνα!!!σιγα σιγα ολα θα γινουν!