χρηστος 530 έγραψε:
καλησπερα.παρακολουθω το κλαμπ καθε μερα αλλα και τι να πω κυριοι;;; καλημερες και καλησπερες; οταν υπαρχει θεματακι γραφω. εσεις γνωριζεσται μεταξι σας και τα λετε και κανετε και την πλακιτσα σας και μπραβο σας. εγω η εμεις περα απο καμια αποψη για καπιο θεμα δεν εχουμε τι να πουμε. ασε που μια φορα κατι ειπα στον σωκρατη και ενας απο εσας γκρηνιαξε οτι ημουνα εκτος θεματος. ανενεργος δεν ειμαι ουτε ειμαι εδω για προσφορες. απλα ενδιαφερομαι να μαθω πραγματα για το τμαχ που αγορασα.ελπιζω οτι μιλαω για ολα τα [ ανενεργα ] μελη σαν εμενα!!!
Φίλε Χρήστο με 119 δημοσιεύσεις μάλλον δεν είσαι ανενεργό μέλος κατα εμέ αλλά δεν θέλω και στην τελική να μπω στην λογική του ποιος είναι. Πάντως υπάρχει μια πληθώρα θεμάτων (φωτογραφικό υλικό , βίντεο , αναλύσεις , επισκευές , κτλπ ) που χρήζουν έναν σχολιασμό , μια επιβράβευση που κάποιοι σπαταλούν χρόνο (με την θέληση τους βέβαια) για να μας κρατούν ενήμερους. Σίγουρα δεν μπορείς να γράφεις κάθε μέρα στα καθημερινά , γιατί υπάρχουν και προσωπικές υποχρεώσεις . Αλλά για να σου δώσω τέλος να καταλάβεις τι εννοώ :
Mην είδατε τον Παναή Όσο για το εκτός θέματος που λες ...δεν κρατάμε κακία ποτέ & σε κανέναν να είσαι σίγουρος, και να μην έχει και κανείς αμφιβολία για αυτό . Απλά τηρούμε τους κανόνες όλοι μας για να υπάρχει τάξη & ευταξία εδώ μέσα .