To Tmaxclub έδωσε το παρόν στον 2ο αυτό αγώνα του κυπέλλου circuit παπιών & scooter, στην πίστα καρτ του Ν. Ρυσίου!
Από τις 10 παρά πιάσαμε τις ωραιότατες θέσεις μας (1η μούρη στο καβούρι), ήπιαμε τα καφεδάκια μας και απολαύσαμε τη μυρωδιά της 2χρονίλας!
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με τα ελεύθερα δοκιμαστικά, ακολούθησαν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά και μετά οι 4 αγώνες...1ος αυτός με τις Vespa, 2ος αυτός με τα παπιά, 3ος με τα scooter και 4ος ο "μεγάλος" τελικός στον οποίο έτρεξαν μηχανάκια και από τις 3 κατηγορίες!
Το ενδιαφέρον και τα βλέμματα τράβηξε περισσότερο απ' όλους ο αγώνας των scooter, τα οποία ήταν και τα ταχύτερα!
Ορίστε και αρκετές φωτο:
videos by JohnTmaximos
Τελευταία διόρθωση: 21/10/2012 20:36 από River.
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.
Φοβερή φωτογραφία με τον baby-Φάνης! Είμαι σίγουρος πως σε 10 χρόνια θα είναι μέλος στο club και το μηχανακι με τις εποπτείες του μπαμπά θα είναι έτοιμο για διαγωνισμό ομορφιάς!
Δεν σκοτωνεται οποιος οδηγει ΓΡΗΓΟΡΑ,αλλα οποιος σκεφτεται ΑΡΓΑ!
Φοβερή φωτογραφία με τον baby-Φάνης! Είμαι σίγουρος πως σε 10 χρόνια θα είναι μέλος στο club και το μηχανακι με τις εποπτείες του μπαμπά θα είναι έτοιμο για διαγωνισμό ομορφιάς!
κ ταχύτητας...
Never Ride Faster Than Your Angel Can Fly!
κ ταχύτητας...
χοχοχο
10 πιστευω ειναι πολυ λιγος χρονος