νταξει....τι να πω.....το σκεφτομαι, το ξανασκεφτομαι και ακρη δεν μπορω να βγαλω!
οκ...προσπαθουμε εμεις να κρινουμε τις κινησεις της yamaha, η οποια θεωρητικα οταν παρουσιαζει-εξελισει κατι, εχει λαβει υποψην της ολες τις παραμετρους και ολο το feedback απο την αγορα (την παγκοσμια ετσι...οχι της ελλαδιτσας).....ή εμεις λοιπον δε βλεπουμε κατι ή εκεί στη yamaha κατι δεν πηγε καλα.....
αφηνω στην ακρη το θεμα του κυβισμου και των αλογων.....κατανοω οτι δοκιμασμενη συνταγη και αξιοπιστη και ταυτοχρονα πολιτισμενη για καθε αναβατη, δε θες να την αλλαξεις.....ταυτοχρονα φυσικα στηριζεις ετσι χιλιαδες aftermarket προϊοντα βελτιωσης...οποτε ολα καλα!
παμε στην εμφανιση.....εχεις μακραν το πιο ομορφο σκουτερ της αγορας και ενα απο τα πιο ομορφα διτροχα γενικως, το οποιο μονο και μονο λογω αυτης της εμφανισης τρελαινει κοσμο! το ματι αλλωστε ειναι ενας απο τα ισχυροτερα κινητρα αγορας οχηματος, ειδικα σε τετοιες κατηγοριες υψηλου κοστους.......και πας και το γ@μ@ς τη μανα!!!! απο κωλ@ρ@ R1 πας σε πισινο απο downtown και απο μαχητικο το κανεις βαρκα!
εχεις εκεινη τη μουρακλα που τη βλεπει καποιος στον καθρεφτη του και ψαρωνει και πας και μου βαζεις καμπυλες και χαλας ολη την επιθετικοτητα του!
πας στο τιμονι και μου βαζεις πλαστικουρα, η οποια στο ματι τουλαχιστον μοιαζει με τα πλαστικα απο το εσωτερικο κορεατικου αυτοκινητου 15ετιας!
μου κανεις τα οργανα TFT, αλλα απο εμφανιση θυμιζουν SYM και με τα κυκλικα πλαισια γυρω γυρω σαν αυτα του XMAX......και φυσικα παλι 180 το ταχυμετρο.....αυτο το 200 ειναι λες και θα σου βαλουν προστιμο αμα το γραψεις!!!
μου χαλας ακομη και τη σελα, ακομη και την εξατμιση!!! ακομη και η ακραποβιτς που βγαζεις ειναι ασχημη!!!
και ερχεσαι μετα να μου προσθεσεις τα τζιβιτζιλικια και τα ηλεκτρονικα και τις π@π@ριες, εκ των οποιων το μοναδικο πραγματικα χρησιμο ισως να ειναι το TCS και αντε και οι χαρτες μονο και μονο για οικονομικη οδηγηση για οποιον θελει....
και αν πουμε οτι οι τιμες που ανεφερε ο Χρηστος παραπανω ειναι σωστες, βαζεις και το κερασακι στην τουρτα και λες "αντε γ@μηθειτε"!
και ερωτω τελικα εγω:
το feedback που πηραν απο την αγορα ηταν να κανουν το ΤΜΑΧ πιο ασχημο, λιγοτερο επιθετικο, λιγοτερο αρεστο, να το γεμισουν με βοηθηματα και gadgetακια και να το μετατρεψουν απο sport σε τουριστικο???? και ολα αυτα με 1500-2500 € παραπανω απο τη σημερινη αξια, η οποία είναι ήδη πάρα πολύ υψηλή???
αν ειναι ετσι, τοτε πραγματικα εμείς είμαστε χαζοί και αυτοί φωστήρες!